![]() |
|
| |||
| |||
| tamam ben yaşıyorum Windows XP tabanlı kişi ve faiir biraz hakkında I'd say: P ve şu anda var Ubuntu 7.04 ve i gerçekten nasıl herkes benim gibi indirme gibi temellerini attı alabilir kullanmak için biraz yardıma ihtiyacım var biliyorum çünkü I someeee yardıma ihtiyacım var teşekkürler Kurt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ubuntuforums nereye yardım, çoğu elde ne eğiticileri ve her şey mevcut
| |||
| |||
| Ubunutu.This için size yardımcı olacak Google'da arama deneyin. |
|
| |||
| |||
| ne zaman i kurmak her zaman bir hata elde terminal I attı nasıl düzeltebilirim Kurt |
|
| |||
| |||
| bunu kurmak için çalışıyorlardı? Ne Ekle / Sil Programý'ndan yüklemek istiyorsanız arama yapmayı deneyin ... kullanılabilir yazılımları arayın.
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - nasıl # 1 Google ulaşmak Aşk Gadget'ları! En Son Gadget'ları Check Ücretsiz Web Sitesi SEO Dergisi |
|
| |||
| |||
| Orada isint: ( Kurt |
|
| |||
| |||
| Ben hiçbir şey büyük ve i cant sonra yüklemek gibi kdm tema yönetici kullanmaya çalışıyorum de sahip nokta nedir Kurt |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Dediğim gibi eğer arama, ubuntuforums nasıl TOS çok var. |
|
| |||
| |||
| Ubuntu Gnome çalıştırır. Eğer KDE tema yüklüyorsanız, size KDE pencere yöneticisi geçmek gerekiyor. Ama ilk şey ilk. 1. Veya Ubuntu 7.04 kurulabilir mi size canlı CD çalıştırıyorsunuz? 2. Kurulumu Synaptic ile sistemi altında yapılır - yönetim 3. Eğer gerçekten KDE'nin istiyorum, download Kbuntu veya Mepis |