![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ИТАК, я Windows XP заснована людина і знаю трохи про faiir Я кажу: P, і зараз я Ubuntu 7.04, і я дійсно потрібна допомога в тому, щоб використовувати його може будь-який Take My кинув основ таких як завантаження, оскільки Мені потрібна допомога someeee спасибо Wolf |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ubuntuforums де я отримати більшість у моєї допомоги, що з керівництвом і всі доступні
| |||
| |||
| Спробуйте пошук Google для Ubunutu.This допоможе вам. |
|
| |||
| |||
| Встановити, коли я кинув терміналу я завжди отримую повідомлення про помилку Як я можу виправити Wolf |
|
| |||
| |||
| те, що ви намагаєтеся встановити? Спробуйте шукати все, що ви хочете встановити з Додати / Видалити програму ... Пошук доступних програм.
__________________ Jinnat вул Хасан SEO Blog - Як мені дістатися # 1 в Google Гаджети Любов! Перевірити останню гаджети Безкоштовний сайт SEO огляд |
|
| |||
| |||
| IsInt існує: ( Wolf |
|
| |||
| |||
| Я просто намагаюся використовувати просто КДМ менеджера тим, як ніщо великий, і якщо я нахиляє потім встановіть Whats точки, чи потрібно Wolf |
|
| |||
| |||
| Цитата:
як я вже сказав, ubuntuforums має безліч яких-навіси, якщо ви шукаєте. |
|
| |||
| |||
| Виконує Ubuntu GNOME. Так що якщо ви встановлюєте KDE темами, ви повинні перейти на віконному менеджері KDE. Але про все по порядку. 1. Ви встановлення Ubuntu 7.04 або Ви використовуєте Live CD? 2. Встановлення здійснюється за допомогою Synaptic по системі - адміністрація 3. Якщо ви дійсно хочете KDE, або завантажити Kbuntu Mepis |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Перехід на Windows XP з Linux на Netbook | haysey9 | Операційні системи Windows | 6 | 17 лютого 2009 16:39 |
| Допомога! instaling Windows замість Linux! | benst290 | Операційні системи Windows | 4 | 29 грудня 2008 06:33 |
| Linux для Windows | CodeFreakC | Linux & альтернативних ОС | 7 | 12 листопада 2008 15:49 |
| Як відновити файли з Windows за допомогою Linux Live CD | Cew27 | Linux & альтернативних ОС | 7 | 4 квітня 2008 03:38 |
| Linux або Windows або обидва! | Cew27 | Linux & альтернативних ОС | 3 | 1 лютого 2008 19:13 |
| Різьба Інструменти | |
| |