![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Може да се купуват компютър чужбина (Северна Африка), и аз си мислех за използване на нещо различно от ужасите на Microsoft. Аз бях чувал за Линукс и ябълка. Какво би ви препоръчваме? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| definatlly не ябълка! е имало училище, което подредени тона Mac лаптопи и 400 като нещо необходимо, за да бъдат изпратени на repar след около 6 седмици!
Аз честно казано мисля, Windows XP е много добър и всъщност Vista isn't толкова зле, като всеки си мисли Но ако вие искате да използвате DONT прозорци след това се Linux! Моята система: ubr компютърни игри
|
|
| |||
| |||
| КАКВО? Mac osx е usaually много relieable а често и аз открих няколко Мака, че няколко години, все още текат много надеждно Въпреки това се дължи на Apple дружеството и любовта си за авторски права са обявили, че extremly деликатната да Mac osx за нищо, освен от собствената си система, а те искали да съди всеки, който се опитва други мъдри, но аз съм сигурен им е начин! Бих предполагат Linux има няколко решения открит SuSE има някои много приятни графични елементи, ако Ур компютър може да се справя, много хубав начин да swicth екрани и работни места и т.н. ако не е Ubuntu е много солидна съобщение, че винаги работи добре :) |
|
| |||
| |||
| Мразя Microsoft. но колкото повече да направя повече изследвания, толкова повече Linux търси наистина много добра. отколкото за съвета. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Защото, ако не и "Майкрософт", а след това отивам за Linux, Мака, са просто нелепи, че трябва да купите специална машина за стартиране на ОС, както и, което трябва да направите, че цената от тях са начин за високи.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| нужда от помощ с Linux, прочети ми проблематичен в настоящия раздел. или добавете ме MSN
| |||
| |||
| whos системата очила |
|
| |||
| |||
| ОП Трябва да се уверете, че си водачи, са в ядрото на най-новите |
|
| |||
| |||
| Windows е добра операционна система, както и всички OS, но това зависи какво ще направиш по въпроса. Предлагам ви, ако попаднете в отидат в Ubuntu Linux, тъй като това е просто Linux distro и е лесен за инсталиране и ви позволява да свикне с Linux операционна система тип. Въпреки това бихте могли да двойствен обувка, това винаги е добър вариант, както можете да се движат бавно в операционната система, които харесвате, като Windows XP и Ubuntu. Късмет ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
![]() Проверка на датата, на челно място. Ако това е повече от един месец е най-доброто ляво.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Алтернативни съвет ASUS P5N-esli. | LESLIZ | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 4-ти ноември 2009 г 05:19 |
| Алтернатива на Pixela 3 - Canon HFS10 | jjuli | Мултимедия & Codecs | 0 | 12 Юни 2009 15:23 |
| Има ли алтернатива на Internet Explorer? | Каролин T | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 18 | 17 Март 2009 06:23 |
| Алтернатива на PSU мощност конектор за системата Дело фен | Джеймс X | Случаи & Power Доставки | 7 | 18 Дек 2008 19:50 |
| Алтернатива за безжична. | dave2005 | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 13 Дек 2007 14:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |