![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Bych mohl být nákup počítače zámoří (Severní Afrika) a přemýšlel jsem použít něco jiného než hrůz Microsoft. Slyšel jsem na linux a jablko. Co by vás doporučit? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| definatlly není jablko! došlo ke škole, který nařídil tun mac notebooků a 400, jako něco, potřebná k být zaslány na repar asi po 6 týdnů!
i poctivě přemýšlet Windows XP je opravdu dobrá, a tak jako tak vista isnt tak špatné, jako všichni si myslí, že , ale pokud budete chtít používat dont okna potom dostat linux! Můj systém: UBR herní počítač
|
|
| |||
| |||
| CO? Mac OSX je usaually velmi relieable a často jsem nalezl několik Macích, které jsou několik let stále běží opravdu spolehlivě Avšak vzhledem k jablečné firmy a jejich láska k autorským mají to mimořádně choulostivé, aby Mac OSX na cokoli kromě vlastní systém, a chtějí žalovat kohokoliv, kdo se pokusí jinak, ale jsem si jist, je svým způsobem! Chtěl bych navrhnout linux existuje několik možností otevřít SuSE má některé velmi pěkné grafické prvky ur ks, pokud to zvládnu, velmi pěkné způsoby swicth obrazovek a pracovních ploch atd. pokud ne ubuntu je velmi solidní zpráva, že stále funguje dobře :) |
|
| |||
| |||
| Nenávidím microsoft. ale víc jsem udělat víc výzkumu, tím více linux vypadá opravdu dobře. díky za radu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, pokud není Microsoft, přejděte na Linux, Macy jsou jen směšné, že si musíte koupit konkrétní stroj pro spuštění OS, a pokud je potřeba udělat, aby se cena z nich je způsob, jak vysoké.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| potřebovat pomoc s linux, číst mé lepivými v této sekci. nebo přidat mne na msn
| |||
| |||
| jejíž sys specifikace |
|
| |||
| |||
| OP potřeba, aby se ujistil, jeho řidiči jsou v poslední jádro |
|
| |||
| |||
| Windows je dobrý operační systém, stejně jako všechny OS, ale to záleží, co si na to. Navrhuji, pokud se přestěhujete do linux jděte do ubuntu, pokud je to jednoduchá linux distro a je snadná instalace a umožňuje vám použít pro operační systém Linux typ. Nicméně můžete duální boot, to je vždycky dobrá volba, jak si můžete pomalu přesouvat do operačního systému se vám líbí, jako jsou Windows XP a Ubuntu. hodně štěstí ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
![]() Zkontrolujte datum první. Pokud je to starší než jeden měsíc je to nejlepší doleva.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Alternativní rada Asus P5N-esli. | LESLIZ | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 4.listopadu 2009 05:19 |
| Alternativa k Pixela 3 - Canon HFS10 | jjuli | Multimedia & Kodeky | 0 | 12 června 2009 15:23 |
| Existuje alternativa k Internet Exploreru? | Carolyn T | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 18 | 17. března 2009 06:23 |
| Alternativa k PSU konektor pro napájení Sys Case ventilátor | James X | Případy & Napájecí zdroje | 7 | 18. prosinec 2008 19:50 |
| Alternativa k bezdrátovým. | dave2005 | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 13. prosince 2007 14:34 |
| Thread Nástroje | |
| |