![]() |
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσε να αγοράσουν έναν υπολογιστή στο εξωτερικό (Βόρεια Αφρική) και σκεφτόμουν να χρησιμοποιούν κάτι άλλο από τη φρίκη της Microsoft. Έχω ακούσει για το linux και μήλο. τι θα σας προτείνουμε; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| definatlly δεν μήλο! υπάρχει ένα σχολείο που διέταξε τόνους mac όπως φορητούς υπολογιστές και 400 κάτι που χρειάζονται για να σταλεί για repar μετά από περίπου 6 εβδομάδες!!
Ειλικρινά πιστεύετε ότι τα Windows XP είναι πολύ καλό και anyways Vista isn't τόσο κακή όσο νομίζει ο καθένας αλλά αν dont θέλει να χρησιμοποιήσει τα παράθυρα και μετά σε πιάνει το linux!! Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή
|
|
| |||
| |||
| ΤΙ ΕΙΝΑΙ; MAC OSX usaually είναι πολύ συχνά relieable και έχω βρεθεί πολλές MAC, που είναι πολλά χρόνια εξακολουθούν να εμφανίζονται πραγματικά αξιόπιστο Ωστόσο, λόγω της εταιρείας Apple και την αγάπη τους για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που έχουν πραγματοποιήσει extremly είναι δύσκολο να τεθεί MAC OSX για τίποτα εκτός από το δικό τους σύστημα, και θα ήθελε να κάνει μήνυση οποιονδήποτε επιχειρήσει άλλη σοφή, αλλά είμαι σίγουρος ότι τους είναι ένας τρόπος! Θα πρότεινα linux υπάρχουν αρκετές επιλογές SUSE έχει μερικά πολύ ωραία γραφικά χαρακτηριστικά ur pc αν τα καταφέρω, πολύ ωραίο τρόπο να swicth οθόνες και χώρων εργασίας κλπ. αν δεν ubuntu είναι μια πολύ στερεά που κυκλοφόρησε πάντα λειτουργεί καλά :) |
|
| |||
| |||
| Μισώ τη Microsoft. αλλά το πιο κάνω περισσότερη έρευνα, τα περισσότερα linux αναζητεί πραγματικά πολύ καλό. thanx για τις συμβουλές. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, αν δεν τη Microsoft, τότε πάμε για το Linux, MAC, είναι απλώς γελοίο το ότι πρέπει να αγοράσουν ένα συγκεκριμένο μηχάνημα για να τρέχει το λειτουργικό σύστημα, όπως και εσείς πρέπει να το κάνουμε αυτό, η τιμή τους είναι πολύ υψηλές.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| χρειάζεστε βοήθεια με το Linux, διαβάστε μου sticky σε αυτό το τμήμα. ή να προσθέσετε μου για msn
| |||
| |||
| whos sys specs |
|
| |||
| |||
| το op πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο οδηγών είναι το πιο πρόσφατο πυρήνα |
|
| |||
| |||
| Τα Windows είναι ένα καλό λειτουργικό σύστημα καθώς και όλες τις OS αλλά αυτό εξαρτάται από το τι κάνεις σε αυτό. Προτείνω, εάν μετακινηθούν σε linux υπεισέλθω σε ubuntu που αυτό είναι ένα απλό linux distro και είναι εύκολη στην εγκατάσταση και σας επιτρέπει να συνηθίσεις το λειτουργικό σύστημα Linux τύπου. Ωστόσο, μπορείτε να γίνεται διπλή εκκίνηση, αυτή είναι πάντα μια καλή επιλογή, καθώς μπορείτε να μετακινηθείτε αργά σε ένα λειτουργικό σύστημα που θέλετε, όπως τα Windows XP και ubuntu. καλή τύχη ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
![]() Ελέγξτε την ημερομηνία πρώτης. Εάν είναι περισσότερο από ένα μήνα παλιά είναι καλύτερα αριστερά.