![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Možda ću biti kupnja računala u inozemstvo (Sjeverna Afrika), te sam mislio da koristite nešto od strahote Microsoft. Ja sam čuo za linux i jabuka. što bi vi preporučili? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| definatlly ne jabuka! postojala je škola koja je naredio tona mac laptop poput 400 i nešto je trebalo za posla u repar nakon oko 6 tjedana!
| |||
| |||
| ŠTO? MAC OSX usaually je vrlo relieable i često sam našla nekoliko Macove koji su nekoliko godina i dalje prikazuju stvarno pouzdano no s obzirom na Apple kompanije i njihove ljubavi za autorska prava su je izuzetno prepreden staviti na MAC OSX ništa osim vlastitih sustava, te su željeli tužiti svakoga tko pokušava drugi mudar, ali siguran sam njihov je put! Htjela predlažemo linux postoji nekoliko otvorenih izbora SuSE ima neke vrlo lijep grafički značajke ako ur pc može nositi ga, vrlo lijep swicth načina za zaslone i workspaces etc ako ne, Ubuntu je vrlo kruto release koja uvijek dobro radi :) |
|
| |||
| |||
| Mrzim Microsoft. ali je još mogu učiniti više istraživanja, više linux je stvarno obličje stvarno dobar. Thanx za savjet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, ako ne i Microsoft, a zatim idite na Linuxu, samo su Macove smiješan da ćete morati kupiti određeni stroj za pokretanje OS, i kao što trebate učiniti da, cijena im je način da se visoki.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| je potrebna pomoć s Linuxom, pročitajte moje ljepljive u ovom odjeljku. ili dodaj me na msn
| |||
| |||
| čija sys naočale |
|
| |||
| |||
| je op potrebna kako bi bili sigurni da su njegovi vozači u najnovijem kernel |
|
| |||
| |||
| Dobar je Windows operativni sustav, kao i sve OS-a, ali ovisi što radimo na tome. Predlažem da ako se preseliti u linux ubuntu ući, jer to je jednostavan linux distro i jednostavan je za instalaciju i omogućuje Vam da se koristi za Linux operacijski sustav tipa. Ali mogli biste dual boot, to je uvijek dobar izbor kako možete polako kretati u operacijskom sustavu želite, kao što je Windows XP i Ubuntu. Sretno ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
![]() Provjerite datum prve. Ako je više od mjesec dana stara je najbolje lijevo.