![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy a számítógép vásárlásán tengerentúli (Észak-Afrika), és arra gondoltam használni valami más, mint a borzalmak a Microsoft. Hallottam a Linux és Apple. Mit srácok ajánljuk? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| definatlly nem alma! volt egy iskola, hogy a megrendelt tonna mac laptopok és mint 400 valamit kell megküldeni, a repar után körülbelül 6 hét alatt!
| |||
| |||
| WHAT? mac osx usaually van, és gyakran nagyon relieable Találtam néhány MACs, hogy több év még mindig nagyon megbízhatóan Ugyanakkor, mivel az Apple cég és a szeretet copyright tett, hogy rendkívül kényes feladat, hogy a Mac OSX semmit, kivéve a saját rendszerét, és azt szeretném perelni aki megpróbál más bölcs, de biztos vagyok benne, hogy a megoldás! Azt javasoljuk, linux több olyan döntéseket nyílt suse van néhány nagyon szép grafikus funkciókat, ha ur pc tudja kezelni azt, nagyon helyes módon swicth képernyők és munkaterek stb ha nem az Ubuntu egy nagyon stabil kiadás mindig jól működik :) |
|
| |||
| |||
| Utálom a Microsoft. de annál inkább többet kutatásra, annál linux keresi tényleg nagyon jó. mint a tanácsot. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, ha nem a Microsoft, majd a Linux MACs csak nevetséges, hogy meg kell vásárolni egy adott gépen fut az operációs rendszer, valamint meg kell tenni, hogy az árat pedig úgy, hogy magas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| szükség segít linux, Olvasod a ragadós ebben a szakaszban. vagy add nekem msn
| |||
| |||
| whos sys specs |
|
| |||
| |||
| Az op szükségességét, hogy győződjön meg arról, hogy a járművezetők a legújabb kernel |
|
| |||
| |||
| A Windows egy jó operációs rendszer, valamint az összes operációs rendszer, de ez attól függ, mit csinálsz rajta. Azt javaslom, ha át ubuntu linux bemenni, mert ez egy egyszerű linux distro és könnyen telepíthető, és segítségével szokni, hogy a Linux operációs rendszer típusát. Azonban akkor is dual boot, ez mindig egy jó megoldás, mivel akkor lassan át egy operációs rendszert akarunk, mint a Windows XP és az Ubuntu. Sok szerencsét ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
![]() Ellenõrizzük a dátum először. Ha több mint egy hónappal korábbi, hogy a legjobb marad.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Alternatív tanács Asus P5N-esli. | LESLIZ | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | November 4, 2009 05:19 |
| Alternatív a Pixela 3 - Canon HFS10 | jjuli | Multimédia és kodekek | 0 | 12. június 2009 15:23 |
| Van egy másik, az Internet Explorer? | Carolyn T | Web böngésző és FTP Clients | 18 | 17. március 2009 06:23 |
| Alternatív a tápegység teljesítménye csatlakozó Sys Case fan | James X | Cases & Power Supplies | 7 | 18. december 2008 19:50 |
| Alternatívája a vezeték nélküli. | dave2005 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 7 | 13. december 2007 14:34 |
| Téma eszközök | |
| |