![]() |
|
| |||
| |||
| אני יכול להיות קונה מחשב בחו"ל (צפון אפריקה) ואני חשבתי להשתמש במשהו אחר מאשר זוועות של מיקרוסופט. אני כבר שמעתי על Apple ו-Linux. מה אתם ממליצים? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| definatlly לא Apple! שם היה בית ספר כי הורה טון Mac מחשבים ניידים ו משהו כמו 400 צריכה להיות שנשלחו עבור repar אחרי בערך 6 שבועות!
| |||
| |||
| מה? Mac osx היא usaually ולעיתים קרובות מאוד relieable מצאתי כמה macs כי מספר בן ממשיכים לפעול באופן אמין באמת עם זאת, בשל Apple את החברה ואת אהבת Copyright הם עשו את זה extremly תחבלני לשים Mac osx על שום דבר מלבד המערכת שלהם, והם רוצים לתבוע את כל מי שניסה אחר חכם, אבל אני בטוח שלהם הוא דרך! הייתי מציע לינוקס יש כמה אפשרויות לפתוח הרשמה יש כמה תכונות גרפיות מאוד נחמד אם ur PC יכול להתמודד עם זה, מאוד נחמד דרכים swicth מסכים ו סביבות עבודה וכו ' אם לא Ubuntu היא מאוד מוצק לשחרר כי תמיד עובד טוב :) |
|
| |||
| |||
| אני שונא את מיקרוסופט. אבל ככל שאני עושה יותר מחקר, יותר לינוקס היא מסתכלת באמת באמת טוב. thanx עבור ייעוץ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, אם לא מיקרוסופט, אז לכו על לינוקס, macs פשוט מגוחך, כי אתה צריך לקנות מכונת מסוים כדי להפעיל את מערכת ההפעלה, וכפי שאתה צריך לעשות את זה, המחיר מהם דרך גבוה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| צריך עזרה עם לינוקס, קרא את צמיגי בסעיף זה. או להוסיף אותי ב-MSN
| |||
| |||
| whos SYS מפרט |
|
| |||
| |||
| את op צריך לוודא את מנהלי ההתקנים העדכניים ביותר של הליבה |
|
| |||
| |||
| Windows היא מערכת הפעלה טובה, כמו גם של כל מערכת ההפעלה, אבל זה תלוי מה אתה עושה על זה. אני מציע לך להעביר אם להיכנס לתוך לינוקס Ubuntu כמו שזה פשוט distro Linux ו קל להתקין ולהפעיל מאפשר לך להתרגל את סוג מערכת ההפעלה Linux. עם זאת אתה יכול אתחול כפול, זה תמיד טוב אפשרות כפי שאתה יכול לנוע באיטיות לתוך מערכת ההפעלה שאתה אוהב, כמו Windows XP ו Ubuntu. בהצלחה ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
![]() בדוק את התאריך הראשון. אם היא יותר מאשר בן שנה מומלץ השמאלית.