![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Galiu būti perkant kompiuterį užsienyje (Šiaurės Afrika), ir aš galvoju apie kažką kita nei naudojant Microsoft siaubą. Girdėjau, Linux ir Apple. What would you guys recommend? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| definatlly ne obuolys! buvo mokykloje, kad užsakytas tonų Mac Laptops ir panašūs 400 kažkas turėjo būti išsiųstas į repar maždaug po 6 savaičių!
| |||
| |||
| KAS? Mac OSX yra usaually labai relieable ir dažnai aš rasiu keletą MOK, kad yra keli metai vis dar veikia tikrai patikimai Tačiau dėl "Apple" bendrovės ir jų meilės Copyright jie padarė tai ypač ekstremalių sudėtinga įgyvendinti Mac OSX ant nieko, išskyrus savo sistema, ir jie nori teistis su kiekvienam, kas bando kitas protingas, bet esu įsitikinęs, kad jų yra taip! siūlyčiau Linux yra keletas pasirinkimų atidaryti SUSE turi labai gražus grafikos ypatybės jei ur pc gali tvarkyti jis labai gražus būdų swicth ekranus ir darbo vietoms ir tt jei ne Ubuntu yra labai kietas spaudai, kad visada veikia gerai :) |
|
| |||
| |||
| Nekenčiu Microsoft. bet daugiau man daugiau tyrimų, daugiau Linux ieško tikrai tikrai geras. thanx už patarimus. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, jei ne "Microsoft", tada eikite Linux, Mac yra tiesiog juokinga, kad jums reikia nusipirkti specialios mašinos paleisti OS ir kaip reikia daryti, kad jų kainos yra būdas aukštas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| reikia bet su Linux Help, perskaityti mano prisegta šiame skyriuje. arba įtraukti mane į MSN
| |||
| |||
| who SYS Specifikacijos |
|
| |||
| |||
| op reikia įsitikinti, kad jo tvarkykles į naujausias branduolio |
|
| |||
| |||
| Windows yra gera operacinė sistema, taip pat visos OS, bet tai priklauso nuo to, ką jūs apie jį. Siūlyčiau, jeigu jūs perkelsite į pereiti į Linux Ubuntu, nes tai yra paprastas "Linux" distribucijos ir paprasta įdiegti ir leidžia jums naudoti "Linux" operacinės sistemos tipas. Tačiau galite parsisiųsti dvi operacines sistemas, tai visada yra geras pasirinkimas, kaip galima lėtai judėti į operacinę sistemą, kuri jums patinka, pavyzdžiui, Windows XP ir Ubuntu. Good luck ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
![]() Patikrinkite data pirma. Jei tai daugiau nei mėnuo, tai geriausia palikti.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Alternatyvūs taryba Asus P5n-esli. | LESLIZ | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 4 lapkritis 2009 05:19 |
| Alternatyva Pixela 3 - Canon HFS10 | jjuli | Multimedia & Codecs | 0 | Birželis 12, 2009 15:23 |
| Ar yra alternatyva Internet Explorer? | Karolina T | Naršyklėms & FTP Klientai | 18 | Kovas 17, 2009 06:23 |
| Alternatyva PSU maitinimo jungtis Sys CASE FAN | James X | Cases & Power Supplies | 7 | 18 gruodis 2008 19:50 |
| Alternatyva bevielio. | dave2005 | Networking, Modems & VoIP | 7 | 13 gruodis 2007 14:34 |
| Temos įrankiai | |
| |