![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I może być zakup komputera za granicą (Afryka Północna) i miałem na myśli używając czegoś innego niż horrory Microsoft. Słyszałem o linux i jabłko. What would you guys polecić? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| definatlly nie jabłko! była szkoła, która sortowane ton mac 400 laptopów i jak coś potrzebne do wysłania dla repar po około 6 tygodni!
| |||
| |||
| CO? Mac OSX usaually jest bardzo relieable i często mam znaleźć kilka macs, że kilka lat nadal działa naprawdę wiarygodnie Jednak ze względu na firmy Apple i ich miłości do praw autorskich, których dokonały to wyjątkowo skomplikowane umieścić Mac OSX na cokolwiek poza ich własny system, a oni jak pozwać każdego, kto próbuje innych mędrców, ale jestem pewien sposób ich jest! Sugerowałbym linux istnieje kilka wyborów otwartych SuSE ma bardzo ładne graficzne funkcje jeśli ur pc może obsłużyć to bardzo miłe sposoby swicth ekranów i robocze itp. jeśli nie ubuntu jest bardzo solidny prasowa, która zawsze działa dobrze :) |
|
| |||
| |||
| I hate Microsoft. ale więcej zrobić więcej badań, tym bardziej linux wygląda naprawdę bardzo dobrze. thanx for the advice. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, jeśli nie jest Microsoft, a następnie dla Linuksa, Mac są po prostu śmieszne, że musisz kupować specjalnej maszyny do uruchomienia systemu operacyjnego, jak i co trzeba zrobić, że ceny są sposobem na wysokim poziomie.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| potrzebujesz pomocy w Linuksie, czytać moje lepkie w tej sekcji. lub dodaj mnie na MSN
| |||
| |||
| whos sys specyfikacją |
|
| |||
| |||
| op Należy dopilnować, jego sterowniki są w najnowszych jądra |
|
| |||
| |||
| Windows jest dobrym systemem operacyjnym, jak również wszystkich OS, ale to zależy od tego, co zrobić w tym zakresie. Proponuję, jeśli przenieść go do Linuksa Ubuntu jak jest to proste i dystrybucji Linuksa jest łatwe do zainstalowania i pozwala się do systemu operacyjnego Linux typu. Jednakże można podwójnego rozruchu, to zawsze jest dobrym rozwiązaniem, jak można powoli przejść na system operacyjny chcesz, takich jak Windows XP i Ubuntu. Powodzenia ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
![]() Sprawdź datę pierwszego. Jeśli jest to więcej niż miesiąc to najlepszy lewo.