![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I s-ar putea să cumpere un calculator de peste (Africa de Nord) şi m-am gândit că de a folosi altceva decât ororile de la Microsoft. Am auzit de Linux si Apple. ceea ce ar voi recomanda? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| definatlly nu mere!! acolo a fost o scoala care a comandat de tone de mac laptop-uri şi 400 ca ceva necesar pentru a fi trimis în repar pentru după aproximativ 6 săptămâni!!
| |||
| |||
| Ce? Mac OSX usaually este foarte relieable şi, adesea, i-au găsit mai multe MACs că sunt mai mulţi ani, continuă să fie difuzate foarte fiabil Cu toate acestea ca urmare a companiei Apple şi dragostea lor pentru drepturile de autor pe care le-au facut-o extrem de dificil de a pune Mac OSX pe nimic în afară de propriul lor sistem, şi le place să dau în judecată pe cineva care încearcă alte înţelept, dar sunt sigură lor este o cale! Aş sugera linux sunt mai multe opţiuni deschise SUSE are unele caracteristici grafice foarte frumos dacă ur PC descurc, foarte frumos moduri de a swicth ecrane şi de lucru, etc dacă nu Ubuntu este un foarte solid eliberare că întotdeauna funcţionează bine :) |
|
| |||
| |||
| Nu-mi place Microsoft. dar cu atât mai mult să fac mai mult de cercetare, cu atât mai mult linux se uita foarte foarte bun. Thanx pentru sfaturi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, dacă nu Microsoft, apoi atunci du-te pentru Linux, MACs sunt doar ridicol faptul că va trebui să cumpere o maşină specifice a rula sisteme de operare, după cum şi ce trebuie să faci asta, pretul dintre ele sunt la fel de mare.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nevoie de ajutor cu linux, citeste-mi adezivă în această secţiune. sau adăugaţi-ma pe msn
| |||
| |||
| whos sys specs |
|
| |||
| |||
| de op trebuie să vă asiguraţi că sa drivere sunt în cea mai recentă de nucleu |
|
| |||
| |||
| Windows este un bun sistem de operare, precum şi toate OS, dar aceasta depinde de ceea ce faci pe el. Vă sugerez dacă mutaţi în linux merge în ubuntu ca aceasta este o simplă distribuţie Linux şi este uşor de instalat si iti permite sa te obisnuiesti cu sistem de operare Linux tip. Cu toate acestea ai putea dual boot, aceasta este întotdeauna o opţiune bună ca a putea muta încet într-un sistem de operare care vă plac, cum ar fi Windows XP şi Ubuntu. noroc ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
![]() Verificaţi data de întâi. Daca este mai mult de o lună ca este mai bine stânga.