![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bych mohl byť nákup počítača zámoria (Severná Afrika) a premýšľal som použiť niečo iné ako hrôz Microsoft. Počul som na linux a jablko. Čo by vás odporučiť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| definatlly nie je jablko! došlo ku škole, ktorý nariadil ton mac notebookov a 400, ako niečo, Potrebná k byť zaslané na reparat po približne 6 týždňov!
| |||
| |||
| ČO? Mac OSX je usaually veľmi relieable a často som našiel niekoľko Macích, ktoré sú niekoľko rokov stále beží naozaj spoľahlivo Avšak vzhľadom na jablčnej firmy a ich láska k autorským majú to mimoriadne chúlostivé, aby Mac OSX na čokoľvek okrem vlastný systém, a chcú žalovať kohokoľvek, kto sa pokúsi inak, ale som si istý, je svojim spôsobom! Chtěl bych navrhnúť linux existuje niekoľko možností otvoriť SuSE má niektoré veľmi pekné grafické prvky ur ks, ak to zvládnu, veľmi pekné spôsoby swicth obrazoviek a pracovných plôch atď ak nie ubuntu je veľmi solídne správa, že stále funguje dobre :) |
|
| |||
| |||
| Nenávidím microsoft. ale viac som urobiť viac výskumu, tým viac linux vyzerá naozaj dobre. díky za radu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, ak nie je Microsoft, prejdite na Linux, Macy sú len smiešne, že si musíte kúpiť konkrétne stroj pre spustenie OS, a ak je potrebné urobiť, aby sa cena z nich je spôsob, ako vysoké.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| potrebovať pomoc s linux, čítaj mojej lepivými v tejto sekcii. alebo pridať mne na msn
| |||
| |||
| ktorej sys špecifikácie |
|
| |||
| |||
| OP potreba, aby sa ubezpečil, vodiči sú v poslednej jadro |
|
| |||
| |||
| Windows je dobrý operačný systém, rovnako ako všetky OS, ale to záleží, čo si na to. Navrhujem, ak sa presťahuje do linux choďte do ubuntu, ak je to jednoduchá linux distro a je jednoduchá inštalácia a umožňuje vám použiť pre operačný systém Linux typ. Avšak môžete duální boot, to je vždy dobrá voľba, ako si môžete pomaly presúvať do operačného systému sa vám páči, ako sú Windows XP a Ubuntu. veľa šťastia ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
![]() Skontrolujte dátum prvej. Ak je to starší ako jeden mesiac je to najlepšie doľava.