![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Можда ћу бити куповина рачунара у иностранство (Северна Африка), те сам мислио да користите нешто од страхоте Мицрософт. Ја сам чуо за Линукс и јабука. што би ви препуштено? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| дефинатллы не јабука! постојала је школа која је наредио тона мац лаптоп попут 400 и нешто је требало за посла у репар након око 6 недеља!
| |||
| |||
| ШТО? МАЦ ОСКС усауаллы је врло релиеабле и често сам нашла неколико Мацове који су неколико година и даље приказују стварно поуздано но с обзиром на Аппле компаније и њихова љубав за ауторска права су је изузетно препреден ставити МАЦ ОСКС на ништа осим сопствених система, те су желели тужити свакога ко покушава други мудар, али сигуран сам њихов је пут! Хтјела предлажемо Линукс постоји неколико отворених избора суше има неке врло леп графички опције ако ур пц може носити га, врло леп суицтх начина за екране и уоркспацес етц ако не, Убунту је врло круто релеасе која увек добро ради :) |
|
| |||
| |||
| Мрзим Мицрософт. али је још могу учинити више истраживања, више Линукс је стварно поглед стварно добар. Тханкс за савет. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, ако не и Мицрософт, а затим идите на Линукс, само су Мацове смешан да ћете морати купити одређени машина за покретање ОС, и као што треба да урадите да, цена им је начин да се високи.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| је потребна помоћ са Линукс-ом, прочитајте моје лепљив у овом одељку. или додај ме на мсн
| |||
| |||
| чија сыс наочаре |
|
| |||
| |||
| је оп потребна како би били сигурни да су његови возачи у најновијем кернел |
|
| |||
| |||
| Добар је Уиндоус оперативни систем, као и све ОС-а, али зависи шта радимо на томе. Предлажем да ако се преселе у Линукс убунту ући, јер то је једноставан Линукс дистро и једноставан је за инсталацију и омогућава вам да се користи за Линукс оперативни систем типа. Али могли бисте дуал боот, то је увек добар избор како можете полако кретати у оперативном систему желите, као што је Уиндоус КСП и Убунту. Срећно ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
![]() Проверите датум прве. Ако је више од месец дана стара је најбоље лево.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Алтернатива одбора да АСУС-П5н Если. | ЛЕСЛИЗ | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 4. новембар 2009 05:19 |
| Алтернатива пиксле 3 - Цанон ХФС10 | јјули | Мултимедија и кодеци | 0 | 12. јуна 2009 15:23 |
| Да ли постоји алтернатива за Интернет Експлорер? | Царолын Т | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 18 | 17 март 2009 06:23 |
| Алтернатива псу поуер конектор за сыс Цасе фан | Џејмс Кс | Цасес & Поуер Супплиес | 7 | 18 децембар 2008 19:50 |
| Алтернатива бел̌ични. | даве2005 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 7 | 13 децембар 2007 14:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |