![]() |
|
| |||
| |||
| Ben yurt dışında (kuzey Afrika) bir bilgisayar satın almak olabilir ve i bir Microsoft ve horrors dışında kullanarak düşünüyordum. Linux ve elma duymuşsunuzdur. Siz ne tavsiye ediyoruz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| definatlly değil elma! bu ve Mac dizüstü bilgisayarlar tonlarca sipariş 400 şey gerektiği gibi repar yaklaşık 6 hafta sonra gönderilmek üzere bir okul oldu!
Ben dürüst düşünüyorum Windows XP gerçekten çok iyi zaten herkes gibi kötü düşünüyor olarak Vista isnt ama Bir hesabınız yoksa sonra penceresini kullanmak linux almak istiyorum! Benim Sistemi: ubr oyun bilgisayar
|
|
| |||
| |||
| Ne? Mac OSX usaually çok Genelde birkaç yaşında hala gerçekten güvenilir çalışan birkaç Macs bulduğunuzda relieable bir Ancak elma şirkete ve bu extremly şey üzerinde appart kendi sisteminden Mac OSX koymak zor yaptık telif hakkı için aşk nedeniyle ve onlar çalışır herkes dava gibi, akıllı ama onların bir yoludur eminim! Linux var swicth ekran ve çalışma açık SUSE çok iyi grafik özellikleri eğer UR adet bunu kullanabilir, birçok seçenek, çok güzel yollar vb tavsiye ediyor Eğer Ubuntu değil her zaman iyi işler çok sağlam sürümü olduğunu :) |
|
| |||
| |||
| Microsoft nefret ediyorum. ancak daha fazla araştırma yapmak daha fazla Linux gerçekten çok iyi bakıyor. danışma için dan. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Olarak o, bunların fiyatı yüksek yolu yapmak gerekir Evet, eğer Microsoft, daha sonra Linux için, Macs sadece komik olan bir işletim sistemi çalıştırmak için özel bir makine satın almak var ve git.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Benim bu bölümde yapışkan okumak linux ile herhangi bir yardıma ihtiyacım var. ya da MSN bana eklemek
| |||
| |||
| whos sistem özellikleri |
|
| |||
| |||
| ve op onun sürücüler son çekirdek emin olmak gerekir |
|
| |||
| |||
| Windows iyi bir işletim sistemi gibi tüm işletim sistemi fakat bunu ne yapmak bağlıdır. Eğer Linux Ubuntu içine girmek hareket bu basit bir Linux dağıtımı ve kolaylıkla kurulabilir ve linux işletim sistemi türüne alışması sağlar tavsiye. Ancak olabilir çift çizme, bu her zaman yavaş Windows gibi bir işletim sistemi, taşınmak olarak iyi bir seçenek XP ve Ubuntu. iyi şanslar ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
![]() Tarihinden önce kontrol edin. Eğer bir aylık daha fazlasını çok iyi kaldı.
![]() |
|
| Bookmarks |