![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я міг би купити комп'ютер за кордоном (Північна Африка), і я думав про використання щось інше, ніж жах Microsoft. Я чув про Linux і Apple. Що б ви, хлопці, рекомендуєте? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| definatlly не Apple! там була школа, яка наказала тонн Mac ноутбуки і 400, як-то необхідно надіслати в repar для приблизно через 6 тижнів!
Я щиро вважаю, Windows XP дійсно гарна перспектива так чи інакше і хіба так погано, як всі думають але якщо ви не хочете використовувати Windows потім отримати Linux! Моя система: UBR комп'ютерні ігри
|
|
| |||
| |||
| ЩО? Mac OSX usaually є дуже relieable і часто я знайшов кілька Маков, що кілька років ще працює дійсно надійної Однак у зв'язку з компанією Apple, і їх любов до авторським правом вони зробили це новини, складно поставити Mac OSX на що-небудь, окрім своєї власної системи, і вони хотіли подати в суд, хто намагається інші мудрі, але я впевнений, що їхній шлях! Я хотів би запропонувати Linux Є кілька варіантів відкритої SUSE має дуже приємний графічний кошти, якщо ур ПК можна обробляти, дуже гарний спосіб swicth екранами і робочі простору і т.д. Ubuntu, якщо не дуже твердо-релізі, що завжди працює добре :) |
|
| |||
| |||
| Я ненавиджу Microsoft. Але чим більше я робити більше досліджень, тим більше Linux шукає справді дуже гарні. Thanx за пораду. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, якщо не Microsoft, а потім піти на Linux, Mac просто смішно, що ви повинні купити конкретну машину для запуску операційної системи, і як потрібно робити, що ціна на них способом високою.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| потрібна допомога з Linux, прочитайте мою липку в цьому розділі. або додати мене в MSN
| |||
| |||
| Whos специфікації SYS |
|
| |||
| |||
| OP Необхідно переконатися, що його драйверів останнім ядро |
|
| |||
| |||
| Windows це гарна операційна система, а також всіх ОС, але це залежить, що ви робите на нього. Я пропоную, якщо ви переїхати в Linux вдаватися в Ubuntu так як це простий дистрибутив Linux і простий в установці та дозволяє звикнути до Linux тип операційної системи. Однак, Ви можете подвійного завантаження, це завжди гарний вибір, як ви можете повільно рухатися в операційній системі, як, наприклад, Windows XP та Ubuntu. удачі ... |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
![]() Перевірте дату першого. Якщо це більше, ніж місяць тому його краще залишити.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Альтернативний рада ASUS P5N-коли. | LESLIZ | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 4 листопада 2009 05:19 |
| Альтернатива Pixela 3 - Canon HFS10 | jjuli | Мультимедіа & кодеки | 0 | 12 червня 2009 15:23 |
| Чи є альтернатива Internet Explorer? | Каролін Т | Веб-браузери & FTP-клієнти | 18 | 17 березня 2009 06:23 |
| Альтернатива БП роз'єму живлення для вентиляторів Sys справу | Джеймс X | Справа & блоки живлення | 7 | 18 грудня 2008 19:50 |
| Альтернатива Wireless. | dave2005 | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 13 грудня 2007 14:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |