![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar galiu jį atsisiųsti į flash drive? Vista nebus pradėtas, o aš ne atsargines bet mano failus .. Žinau, kad galiu paleisti iš PCLinuxOS CD, bet tai bus apie flash drive? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, kad tai priklauso nuo to, jeigu jūsų pagrindinė plokštė palaiko USB įkėlimas? Kas MOBO turite?
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| PCLinuxOS Kaip sukonfigūruoti bevielio ryšio su NETGEAR wn111v2 | mannu66 | Linux & Alternative OS | 0 | 8 birželis 2009 19:35 |
| Nr įkrovos prietaisu galima rasti F1 pakartotinai dėl Utility parametrų F2 Boot - Cant įdiegti | hbees888 | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 25, 2009 23:01 |
| PCLinuxOS ant Live CD - Terminal raginimą pradėti | ToshibaBreakdown | Linux & Alternative OS | 0 | Gegužė 25, 2009 17:11 |
| Can't boot XP įdiegus PCLinuxOS? | Jorge Luis | Linux & Alternative OS | 0 | Gegužė 21, 2009 04:03 |
| PAGALBA i cant install PCLinuxOS? | ReenterMe | Linux & Alternative OS | 0 | Lapkritis 25, 2008 07:57 |
| Temos įrankiai | |
| |