![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей, ами аз считам себе си самотник компютъра експерт. Аз знам много неща. Така че сте ползвали много операционни системи. Windows, Linux разпределения, Macosx и т.н. Винаги съм бил на вид човек, който иска да знае как всичко работи. Писане на ОС от нулата от себе си, а може би малко на фантазията аз съм с дясно? Ами не знам, моят живот е доста били поставени в режим на задържане точно сега и аз съм заинтересована в developin нещо ново, може би ще ми трябва екип от хора, но кой и къде. Някои хора казват изгради от съществуващите kenel като Linux, но има толкова много distros там allready. Така е, че нещо си струва някой инвестира в свободното време. Просто не знам. Всеки, който има всякакви съвети. Благодарности. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и можете да направите своя собствена distro на Linux и арго спомням какво му наречена
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако все пак направи една Моля направете го simpe и лесен за използване водачите & програми, които ще се работи по него от Windows ![]() Опитах Linux онзи ден и аз couldent работа как да получите безжичен водача да работи по него и не съм арматура Бих искал да видя по-различни операционни системи като Windows може би повече с преработването на всички, че без използването на паметта? като Linux лесен зареждащата / изключване на кожата, без промяна не трети лица програми и т.н. Може би твърде бързо зареждане I DONT Не Ако този всичко възможно, но ако ти правя лошо да има копие на вашия на ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добре, ако ви е достатъчно, и да имат достатъчно време, аз съм сигурен, че успя да си на операционна, но двете насоки са много абсолютна, тъй като това е само вие кодиране, то ще отнеме много време, а това не е бъг, включително тестване и т.н. . както дори повече основни Linux дистрибуции ще имат екипи кодиране тях и Windows ще има стотици, ако не и хиляди хора, които conribute към него за установяване на ред. Също така добра OS бих казал, ако може би най-трудната част от софтуера за код (аз нямам никакъв опит с програми, така съм mearly оценка в зависимост от това какво прави различен софтуер)
| |||
| |||
| Не мога да ви помогна, доколкото е технически съвет изразява загриженост Но мога да ви кажа едно нещо, ако не опитате вие никога няма да знае. Казвам го. Знам един човек, който живее почти beanie weenies и Kraft Mac и сирене (американски нещо, ако не знаете за какво са тези, LOL) в продължение на три години, с жена и дете, а той е написал една програма за обработка на медицинската документация. Той беше в дълга до последните му DIC ......... талия, когато той свърши и след това направи няколко милиона. Не е SAS мотото "Онези, които се осмеляваш победа"? Давай Счупи пич и не гледам назад. Ако тя се оказва бюст ще знаеш ли го даде най-добрия си. Ако се работи (както всички ние, че това ще се), тогава ние можем да кажем, че сме знаели, когато си бил малко Фелер просто мисля за него. А известният американски генерал Джордж Патън каза: "Никога не даде съвет да ви страхове." Аз предпочитам, "По дяволите торпедото на пълна скорост напред." Но те означават едно и също нещо. Изкорубвам скорост г-н Sulu. Успех и да ми изпратите безплатно копие, когато го направи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Предлагам ви забравя идеята веднага. Писане на ОС изисква много ниско ниво на контрол на процесите, управление на паметта др Наистина не е нещо за някой, който няма предишния програмен опит. OS писмено е за умират трудно програмисти с дългогодишен опит, а дори и след това те никога не би го опитвайте сами. Ако искате да бъде предизвикателство, да научат за програмата Windows приложения, а след това направи програма, която всеки иска. Тогава може би, когато сте силно опитни и имат богатство от знания с цел да призове и дебел портфейл на контакти за умират трудно програмисти, тогава опитвам се да направя написвате OS
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На теория, да можеш да програма основен OS, но шансовете са, че след една година и затова може да не се получават много по-далеч от калкулатор. В крайна сметка, най-малко на зареждане на ОС трябва да бъде написано на сглобяването, плюс някакъв преводач.
Ако аз съм напълно честен, с изключение на няколко изключения, човек никога не трябва да напишете OS по негова собствена. Изключение са за вградени системи предимно. Писане на рутер "операционна система" не е много трудно, но запис за компютър е изцяло различна история. Аз помня някой пишете нещо от нулата, които не математически графики или нещо такова, много специфичен и доста безполезен като OS. Моята система: Сателит Toshiba A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| тя ще вземе дяволски много време, много кодиране knowlage.
На второ място, ако беше някой да направи новата OS. последното нещо, което той иска е за пускане на Windows приложения. ви кажа какво. да видят най-Linux от нулата. които трябва да quelm вашия cravings за създаване. Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| |||
| |||
| направи хакери OS! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Операционна система да не е намерена? | smudge1011 | Windows операционни системи | 4 | 9 август 2009 15:29 |
| Любим операционна система? | KanoakaVirus | Общи Софтуер Чат | 39 | 28 Март 2009 15:39 |
| Коя операционна система? | tomthedrummer1992 | Windows операционни системи | 5 | 12 май 2008 г. 14:20 |
| Нова операционна система голям ден е близо! | tjpearson | Общи Софтуер Чат | 3 | 5-и парламентарен Дек 2007 01:46 |
| Операционна система и Рам | мегабайта | Процесори, дънни платки & RAM | 8 | 8 ноември 2007 16:34 |
| Нишка Инструменти | |
| |