![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, tak jsem toho názoru sobě samotář počítačových odborníků. Vím, že hodně věcí. Takže jsem se používá mnoho operačních systémů. Windows, Linux, MacOSX etc a jsem vždy ten druh člověka, který chce vědět, jak vše funguje. Psaní OS od píky sám, hmm asi trochu fantazie Mám pravdu? No já nevím, můj život byl docela byla uvedena v pořadí, a teď mě zajímá developin něco nového, možná budu muset tým lidí, ale kdo a kde. Někteří lidé mají řekl vybudovat ze stávajícího kenel stejně jako Linux, ale je jich tolik distros tam allready. Takže je to něco stojí za to investovat do některé náhradní doby. Já prostě nevím. Každý, kdo má nějakou radu. Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobře si můžete vytvořit svůj vlastní distro Linuxu i cant pamatovat, co jeho názvem
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pokud si jeden prosím, aby se simpe a snadné použití řidičů & programy, které se na něm budou pracovat z okna ![]() Zkoušel jsem linux na druhý den a já couldent práce, jak se dostat bezdrátový ovladač k práci na ní a já ne armatur Rád bych se podíval na jiný operační systém, jako jsou okna, možná i více přizpůsobují všem, bez využití paměti? rád linux snadné bootup / vypnutí kůže měnič ne bez programů třetích stran, a tak dále možná až příliš rychlý boot i dont ne, pokud to je vše možné, ale když si nemocní mají kopii os ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i když vaše dost dobrý a mají dostatek času, jsem si jistý, že by mohl sebe jeden OS, ale dva body jsou velmi absolutní, protože je to pouze budete kódování, bude trvat dlouho, a že to není chyba, včetně testování atd. . ještě více základních distribucí Linuxu budou mít týmy, jejich kódování a Windows budou mít stovky, ne-li tisíce lidí, které conribute na to linky. Také dobrý OS bych řekl, když zřejmě nejtěžší kus software do kódu (nemám žádné zkušenosti s programy, tak jsem mearly odhad závislosti na tom, jaký software se liší)
| |||
| |||
| Nemohu vám pomoci, pokud jde o technické poradenství se týká ale můžu říct jednu věc, pokud si Nesnažte se nikdy neví. Říkám, jděte do toho. Znám chlápka, který žil mimo čepičku weenies a Kraft Mac a sýrem (americká věc, pokud nevíte, co to jsou lol) po dobu tří let, přičemž ženu a dítě, zatímco napsal program pro zpracování lékařských záznamů. Byl v minulosti svůj dluh až dic ......... pás, když dokončil a poté provedli několik milionů. Není SAS motto "Ti, kdo se odváží vítězství"? Přejít na mizině vole a nejsou ohlédnout. Pokud se ukáže, je busta budete vědět, že jsi to nejlepší. Pokud to funguje (jako my všichni myslí, že bude), pak můžeme říci, věděli jste, když jste byl malý dřevorubec jen přemýšlet o tom. A slavný americký General, George Patton řekl: "Nikdy dát radu ke svému strachu." Mám nejraději, "sakra je torpédo to plnou parou vpřed." ale znamenat stejnou věc. Warp rychlost Pan Sulu. Hodně štěstí a poslat mi volné kopie když jste to udělal. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doporučuji vám zapomněl myšlenku ihned. Psaní OS vyžaduje opravdu nízkou úroveň řízení procesů, správa paměti atd. Opravdu ne něco pro někoho, kdo nemá žádné předchozí zkušenosti programování. OS psaní je pro umírají těžko programátoři s dlouholetými zkušenostmi, a dokonce i poté, že by nikdy pokus sám. Chcete-li úkol, naučit se program Windows aplikace, a poté se program, který každý chce. Možná, že když jsou velmi zkušení a mají bohaté znalosti na výzvu, a tlustá kniha kontakty pro die tvrdé programátoři, pak má jít na psaní OS
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teoreticky ano můžete program základního OS, ale šance, že po roce nebo tak nemusíte dostat mnohem dál, než je kalkulačka. Po tom všem, alespoň zavaděč má být napsán v montáže, plus nějaký tlumočník.
Pokud jsem zcela upřímný, až na několik výjimek, osoba by nikdy napsat OS na svém vlastním. Výjimku tvoří převážně pro vestavěné systémy. Psaní router "OS", není příliš tvrdý, ale psát jeden na PC, je úplně jiná story. Vzpomínám si někdo psát něco úplně od začátku, že to matematické grafy nebo něco velmi zvláštního a poněkud zbytečná jako OS. Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bude mít nádherný hodně času, hodně kódování knowlage.
za druhé, jestli někdo byl, aby se nové os. poslední, co chce, je to běh Windows aplikací. řeknu co. se podívat na linux od nuly. že by quelm vaše cravings pro tvorbu. Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| |||
| |||
| podat hackery OS! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nebyl nalezen operační systém? | smudge1011 | Operační systémy Windows | 4 | 9.srpna 2009 15:29 |
| Oblíbený operační systém? | KanoakaVirus | Obecné Software Chat | 39 | 28. března 2009 15:39 |
| Který operační systém? | tomthedrummer1992 | Operační systémy Windows | 5 | 12. května 2008 14:20 |
| Nový operační systém velký den se blíží! | tjpearson | Obecné Software Chat | 3 | 5. prosince 2007 01:46 |
| Operační systém a Ram | megabyte | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 8. listopad 2007 16:34 |
| Thread Nástroje | |
| |