![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, και θεωρώ ότι είμαι ένας μοναχικός υπολογιστή εμπειρογνώμονας. Γνωρίζω πολλά πράγματα. Έτσι έχω πολλά λειτουργικά συστήματα που χρησιμοποιούνται. Windows, Linux Distributions, Macosx κτλ και έχω πάντα το είδος της Αυτός που θέλει να γνωρίζει πώς λειτουργεί. Γράφοντας από το μηδέν ένα λειτουργικό σύστημα από εμένα, Χμμ ίσως λίγο μια φαντασίωση Είμαι έχοντας δικαίωμα; Λοιπόν δεν ξέρω, η ζωή μου έχει γίνει κάπως τίθεται σε αναμονή και τώρα είμαι ενδιαφέρονται για developin κάτι καινούριο, ίσως θα πρέπει μια ομάδα ανθρώπων, αλλά που και πού. Κάποιοι είπαν οικοδομήσει από μια υπάρχουσα kenel όπως το Linux, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές distros εκεί allready. Οπότε είναι κάτι που αξίζει να επενδύσουν σε κάποιο ελεύθερο χρόνο. Απλά δεν το γνωρίζω. Καθένας πήρε οποιαδήποτε συμβουλή. Ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| και μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας distro του linux i επίκλιση θυμάμαι τι κάλεσε την
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| εάν κάνετε μία Please make it simpe και εύκολο στη χρήση οδηγούς & προγράμματα που θα εργάζονται σε αυτό και από τα παράθυρα ![]() Προσπάθησα linux την άλλη μέρα και θ couldent εργασίες για το πώς μπορεί να έχετε ένα ασύρματο οδηγό να εργάζονται σε αυτό και δεν είμαι ένα επαγώγιμο Θα ήθελα να δω ένα διαφορετικό λειτουργικό σύστημα όπως τα παράθυρα ίσως πιο προσαρμόζετε ΧΩΡΙΣ όλα ότι χρησιμοποιούν μνήμη; όπως και το linux εύκολο εκκίνησης / τερματισμού, χωρίς δέρμα changer δεν τρίτου προγράμματα κλπ. ίσως μια γρήγορη εκκίνηση μέχρι πολύ i dont αν δεν thats όλες τις πιθανές αλλά αν κακώς έχει ένα αντίγραφο σας os ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| καλά αν σας αρκεί, και θα έχουν αρκετό χρόνο, είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσε να καταστήσει τον εαυτό σας ένα λειτουργικό σύστημα, αλλά οι δύο δείκτες είναι πολύ απόλυτη, καθώς αυτό είναι μόνο κωδικοποίησης σας, θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα, και αυτό δεν είναι σφάλμα συμπεριλαμβανομένων δοκιμών κλπ. . όπως ακόμα και οι πιο βασικές διανομές Linux θα έχουν οι ομάδες που κωδικοποιεί τους, και τα Windows θα έχει εκατοντάδες, αν δεν χιλιάδες ανθρώπους που conribute σε αυτή την γραμμή. Επίσης ένα καλό OS θα έλεγα ίσως το πιο δύσκολο, αν λογισμικό με τον κωδικό (δεν έχω εμπειρία από τα προγράμματα τόσο είμαι mearly εκτίμηση διαφορετικές ανάλογα με το τι κάνει το λογισμικό)
| |||
| |||
| Δεν μπορώ να σας βοηθήσει, στο μέτρο που αφορά την παροχή τεχνικών συμβουλών, αλλά μπορώ να σας πω ένα πράγμα, αν δεν έχετε προσπαθήσει ποτέ δεν θα μάθουμε. Λέω πάμε για αυτό. Ξέρω έναν τύπο που ζούσαν εκτός beanie weenies Kraft και Mac και το τυρί (αμερικανική τίποτα αν δεν ξέρεις τι είναι αυτές lol) για τρία έτη, με γυναίκα και παιδί, ενώ έγραψε ένα πρόγραμμα για την επεξεργασία ιατρικών αρχείων. Ήταν το χρέος του παρελθόντος του dic ......... μέση, όταν τελειώσει και τότε σε μερικά εκατομμύρια ευρώ. Δεν είναι η SAS σύνθημα "Αυτοί που τολμούν να κερδίσουμε"; Πήγαινε για έσπασε μάγκα και δεν κοιτάμε πίσω. Εάν αποδειχθεί ότι είναι μια προτομή θα ξέρετε ότι σας έδωσε το καλύτερο. Εάν λειτουργεί (όπως και όλοι μας πιστεύουμε ότι θα) τότε μπορούμε να πούμε γνωρίζαμε όταν ήταν λίγο καταρρίπτων μόνο το σκέφτομαι. Μια διάσημη αμερικανική Γενικά, George Patton, είπε: "Ποτέ μη δίνετε Συμβουλίου για τους φόβους σας." Προτιμώ, "καταραμένο το τορπίλλη η πλήρης ταχύτητα μπροστά." αλλά σημαίνει το ίδιο πράγμα. Στημόνι ταχύτητα κ. Sulu. Καλή τύχη και να μου στείλει ένα δωρεάν αντίγραφο όταν λάβετε γίνει. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προτείνω να ξεχάσουμε την ιδέα αμέσως. Γράφοντας ένα λειτουργικό σύστημα απαιτεί πολύ χαμηλό επίπεδο της διαδικασίας ελέγχου, διαχείριση μνήμης κλπ. Πραγματικά δεν κάτι για κάποιον που δεν έχει προηγούμενη εμπειρία προγραμματισμού. OS γραφής είναι για το σκληρό πεθαίνουν προγραμματιστές με χρόνια εμπειρίας, και ακόμη και τότε δεν θα μπορούσε ποτέ να επιχειρήσετε μόνοι. Αν θέλετε μια πρόκληση, να μάθετε να προγραμματίζω εφαρμογές των Windows, και στη συνέχεια κάνει ένα πρόγραμμα που ο καθένας θέλει. Τότε, ίσως, όταν είστε πολύ έμπειροι, και να έχουν ένα πλούτο γνώσεων για την πρόσκληση, και σε λιπαρές ουσίες για τις επαφές του βιβλίου πεθαίνουν σκληρά προγραμματιστές, τότε να έχει προχωρήσει στην σύνταξη ενός OS
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θεωρητικά, ναι μπορείτε να προγραμματίσω ένα βασικό λειτουργικό σύστημα, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι μετά από ένα χρόνο ή και έτσι μπορεί να μην πάρετε πολύ περισσότερο από μια αριθμομηχανή. Μετά από όλα, τουλάχιστον το boot loader πρέπει να είναι γραμμένη σε συνέλευση, συν ένα είδος διερμηνέα.
Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις, ένα πρόσωπο δεν πρέπει ποτέ να γράψετε ένα λειτουργικό σύστημα με δική του. Εξαίρεση είναι κυρίως για τα ενσωματωμένα συστήματα. Γράφοντας ένα δρομολογητή "OS" δεν είναι πολύ σκληρό, αλλά για την εγγραφή ενός PC είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία. Εγώ θυμάμαι κάτι κάποιος γραπτώς από την αρχή ότι έκανε μαθηματικές γραφήματα ή κάτι πολύ συγκεκριμένο και μάλλον άχρηστο ως OS. Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| θα χρειαστούν για μία πολύ χρόνο, πολύ κωδικοποίηση knowlage.
δεύτερον, αν κάποιος θα έπρεπε να κάνουν ένα νέο OS. το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να τρέχει εφαρμογές των Windows. τι να σας πω. ρίξτε μια ματιά στο Linux από το μηδέν. ότι θα πρέπει quelm σας πόθο για τη δημιουργία. Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| |||
| |||
| προβεί σε hackers OS!! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν βρέθηκε Λειτουργικό Σύστημα; | smudge1011 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 9 Αυγούστου του 2009 15:29 |
| Αγαπημένο Λειτουργικό Σύστημα; | KanoakaVirus | Γενικά Λογισμικό Chat | 39 | 28 Μαρ 2009 15:39 |
| Ποιο λειτουργικό σύστημα; | tomthedrummer1992 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 12η Μαΐου 2008 14:20 |
| Νέο λειτουργικό σύστημα μεγάλη μέρα είναι κοντά! | tjpearson | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 5 Δεκ. 2007 01:46 |
| Λειτουργικό Σύστημα και Ram | megabyte | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 8 Νοε 2007 16:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |