μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Linux & Εναλλακτικές OS

Register

Σύνταξη ενός λειτουργικού συστήματος από το μηδέν. Φαντασία ή πραγματικότητα;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5η Σεπτεμβρίου 2008, 12:14
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Σύνταξη ενός λειτουργικού συστήματος από το μηδέν. Φαντασία ή πραγματικότητα;

Γεια σου, και θεωρώ ότι είμαι ένας μοναχικός υπολογιστή εμπειρογνώμονας. Γνωρίζω πολλά πράγματα. Έτσι έχω πολλά λειτουργικά συστήματα που χρησιμοποιούνται. Windows, Linux Distributions, Macosx κτλ και έχω πάντα το είδος της Αυτός που θέλει να γνωρίζει πώς λειτουργεί. Γράφοντας από το μηδέν ένα λειτουργικό σύστημα από εμένα, Χμμ ίσως λίγο μια φαντασίωση Είμαι έχοντας δικαίωμα; Λοιπόν δεν ξέρω, η ζωή μου έχει γίνει κάπως τίθεται σε αναμονή και τώρα είμαι ενδιαφέρονται για developin κάτι καινούριο, ίσως θα πρέπει μια ομάδα ανθρώπων, αλλά που και πού. Κάποιοι είπαν οικοδομήσει από μια υπάρχουσα kenel όπως το Linux, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές distros εκεί allready. Οπότε είναι κάτι που αξίζει να επενδύσουν σε κάποιο ελεύθερο χρόνο. Απλά δεν το γνωρίζω. Καθένας πήρε οποιαδήποτε συμβουλή. Ευχαριστώ.
Old 5η Σεπτεμβρίου 2008, 13:49
Ομάδα Δωρητών

Default Σύνταξη ενός λειτουργικού συστήματος από το μηδέν. Φαντασία ή πραγματικότητα;

και μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας distro του linux i επίκλιση θυμάμαι τι κάλεσε την

Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή

Processor (s):
q6600 G0 @ stock ψύξη ac καταψύκτη
Motherboard:
Gigabyte ep45 ds3r
Μνήμες:
2GB DDR2 800
Κάρτα γραφικών (ες):
4870 1gb
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
modded + ζωγραφισμένα περίπτωση w / 1kw Antec
Ψύξη:
2 120 χιλιοστών ανεμιστήρες 4 ανεμιστήρες 80 χιλιοστών και ένα hdd
Network / Internet:
διπλή gigabyte lan
Monitor (ες):
24 "acer
Operating System (s):
Windows XP
Old 5η Σεπτεμβρίου 2008, 15:53
Ομάδα Δωρητών

εάν κάνετε μία
Please make it simpe και εύκολο στη χρήση
οδηγούς & προγράμματα που θα εργάζονται σε αυτό και από τα παράθυρα
Προσπάθησα linux την άλλη μέρα και θ couldent εργασίες για το πώς μπορεί να έχετε ένα ασύρματο οδηγό να εργάζονται σε αυτό και δεν είμαι ένα επαγώγιμο
Θα ήθελα να δω ένα διαφορετικό λειτουργικό σύστημα όπως τα παράθυρα ίσως πιο προσαρμόζετε ΧΩΡΙΣ όλα ότι χρησιμοποιούν μνήμη; όπως και το linux εύκολο εκκίνησης / τερματισμού, χωρίς δέρμα changer δεν τρίτου προγράμματα κλπ.
ίσως μια γρήγορη εκκίνηση μέχρι πολύ
i dont αν δεν thats όλες τις πιθανές αλλά αν κακώς έχει ένα αντίγραφο σας os

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1 GIG DDR
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB G-force
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY watercooling
Network / Internet:
παρθένο 50mb
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old 5η Σεπτεμβρίου 2008, 17:19
Ομάδα Δωρητών

καλά αν σας αρκεί, και θα έχουν αρκετό χρόνο, είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσε να καταστήσει τον εαυτό σας ένα λειτουργικό σύστημα, αλλά οι δύο δείκτες είναι πολύ απόλυτη, καθώς αυτό είναι μόνο κωδικοποίησης σας, θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα, και αυτό δεν είναι σφάλμα συμπεριλαμβανομένων δοκιμών κλπ. . όπως ακόμα και οι πιο βασικές διανομές Linux θα έχουν οι ομάδες που κωδικοποιεί τους, και τα Windows θα έχει εκατοντάδες, αν δεν χιλιάδες ανθρώπους που conribute σε αυτή την γραμμή. Επίσης ένα καλό OS θα έλεγα ίσως το πιο δύσκολο, αν λογισμικό με τον κωδικό (δεν έχω εμπειρία από τα προγράμματα τόσο είμαι mearly εκτίμηση διαφορετικές ανάλογα με το τι κάνει το λογισμικό)

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 5η Σεπτεμβρίου 2008, 21:50
Ομάδα Δωρητών

Δεν μπορώ να σας βοηθήσει, στο μέτρο που αφορά την παροχή τεχνικών συμβουλών, αλλά μπορώ να σας πω ένα πράγμα, αν δεν έχετε προσπαθήσει ποτέ δεν θα μάθουμε. Λέω πάμε για αυτό. Ξέρω έναν τύπο που ζούσαν εκτός beanie weenies Kraft και Mac και το τυρί (αμερικανική τίποτα αν δεν ξέρεις τι είναι αυτές lol) για τρία έτη, με γυναίκα και παιδί, ενώ έγραψε ένα πρόγραμμα για την επεξεργασία ιατρικών αρχείων. Ήταν το χρέος του παρελθόντος του dic ......... μέση, όταν τελειώσει και τότε σε μερικά εκατομμύρια ευρώ. Δεν είναι η SAS σύνθημα "Αυτοί που τολμούν να κερδίσουμε";

Πήγαινε για έσπασε μάγκα και δεν κοιτάμε πίσω. Εάν αποδειχθεί ότι είναι μια προτομή θα ξέρετε ότι σας έδωσε το καλύτερο. Εάν λειτουργεί (όπως και όλοι μας πιστεύουμε ότι θα) τότε μπορούμε να πούμε γνωρίζαμε όταν ήταν λίγο καταρρίπτων μόνο το σκέφτομαι. Μια διάσημη αμερικανική Γενικά, George Patton, είπε: "Ποτέ μη δίνετε Συμβουλίου για τους φόβους σας." Προτιμώ, "καταραμένο το τορπίλλη η πλήρης ταχύτητα μπροστά." αλλά σημαίνει το ίδιο πράγμα.

Στημόνι ταχύτητα κ. Sulu.

Καλή τύχη και να μου στείλει ένα δωρεάν αντίγραφο όταν λάβετε γίνει.
Old 6ης Σεπτεμβρίου 2008, 15:21
Συντονιστής Ομάδας

Προτείνω να ξεχάσουμε την ιδέα αμέσως.

Γράφοντας ένα λειτουργικό σύστημα απαιτεί πολύ χαμηλό επίπεδο της διαδικασίας ελέγχου, διαχείριση μνήμης κλπ. Πραγματικά δεν κάτι για κάποιον που δεν έχει προηγούμενη εμπειρία προγραμματισμού. OS γραφής είναι για το σκληρό πεθαίνουν προγραμματιστές με χρόνια εμπειρίας, και ακόμη και τότε δεν θα μπορούσε ποτέ να επιχειρήσετε μόνοι.

Αν θέλετε μια πρόκληση, να μάθετε να προγραμματίζω εφαρμογές των Windows, και στη συνέχεια κάνει ένα πρόγραμμα που ο καθένας θέλει.

Τότε, ίσως, όταν είστε πολύ έμπειροι, και να έχουν ένα πλούτο γνώσεων για την πρόσκληση, και σε λιπαρές ουσίες για τις επαφές του βιβλίου πεθαίνουν σκληρά προγραμματιστές, τότε να έχει προχωρήσει στην σύνταξη ενός OS

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 6ης Σεπτεμβρίου 2008, 18:04
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας serverguy View Post
Προτείνω να ξεχάσουμε την ιδέα αμέσως.

Γράφοντας ένα λειτουργικό σύστημα απαιτεί πολύ χαμηλό επίπεδο της διαδικασίας ελέγχου, διαχείριση μνήμης κλπ. Πραγματικά δεν κάτι για κάποιον που δεν έχει προηγούμενη εμπειρία προγραμματισμού. OS γραφής είναι για το σκληρό πεθαίνουν προγραμματιστές με χρόνια εμπειρίας, και ακόμη και τότε δεν θα μπορούσε ποτέ να επιχειρήσετε μόνοι.

Αν θέλετε μια πρόκληση, να μάθετε να προγραμματίζω εφαρμογές των Windows, και στη συνέχεια κάνει ένα πρόγραμμα που ο καθένας θέλει.

Τότε, ίσως, όταν είστε πολύ έμπειροι, και να έχουν ένα πλούτο γνώσεων για την πρόσκληση, και σε λιπαρές ουσίες για τις επαφές του βιβλίου πεθαίνουν σκληρά προγραμματιστές, τότε να έχει προχωρήσει στην σύνταξη ενός OS
Θυμίστε μου ξανά πόσο εμπειρία Bill Gates είχε όταν έκανε Dos / Windows. Ξεχάσω ............. ή πόση εμπειρία Μότσαρτ είχε όταν, στις 8 ετών, άρχισε να αρχίσει τη σύνθεση;
Old 15 Οκτωβρίου 2008, 13:57
MJM
Ομάδα Δωρητών

Θεωρητικά, ναι μπορείτε να προγραμματίσω ένα βασικό λειτουργικό σύστημα, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι μετά από ένα χρόνο ή και έτσι μπορεί να μην πάρετε πολύ περισσότερο από μια αριθμομηχανή. Μετά από όλα, τουλάχιστον το boot loader πρέπει να είναι γραμμένη σε συνέλευση, συν ένα είδος διερμηνέα.

Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις, ένα πρόσωπο δεν πρέπει ποτέ να γράψετε ένα λειτουργικό σύστημα με δική του.

Εξαίρεση είναι κυρίως για τα ενσωματωμένα συστήματα. Γράφοντας ένα δρομολογητή "OS" δεν είναι πολύ σκληρό, αλλά για την εγγραφή ενός PC είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία. Εγώ θυμάμαι κάτι κάποιος γραπτώς από την αρχή ότι έκανε μαθηματικές γραφήματα ή κάτι πολύ συγκεκριμένο και μάλλον άχρηστο ως OS.

Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Motherboard:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
Μνήμες:
1024 + 2048MB DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI HD 2600 XT
Κάρτα Ήχου:
Toshiba Bass Ενισχυμένη Sound System
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Υπόθεση / PSU:
Σειρά Satellite A200
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (ες):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operating System (s):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 16η Οκτωβρίου 2008, 03:09
Ομάδα Δωρητών

θα χρειαστούν για μία πολύ χρόνο, πολύ κωδικοποίηση knowlage.
δεύτερον, αν κάποιος θα έπρεπε να κάνουν ένα νέο OS. το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να τρέχει εφαρμογές των Windows.
τι να σας πω. ρίξτε μια ματιά στο Linux από το μηδέν. ότι θα πρέπει quelm σας πόθο για τη δημιουργία.

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 16η Οκτωβρίου 2008, 06:40
Ομάδα Δωρητών

προβεί σε hackers OS!!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δεν βρέθηκε Λειτουργικό Σύστημα; smudge1011 Λειτουργικά συστήματα Windows 4 9 Αυγούστου του 2009 15:29
Αγαπημένο Λειτουργικό Σύστημα; KanoakaVirus Γενικά Λογισμικό Chat 39 28 Μαρ 2009 15:39
Ποιο λειτουργικό σύστημα; tomthedrummer1992 Λειτουργικά συστήματα Windows 5 12η Μαΐου 2008 14:20
Νέο λειτουργικό σύστημα μεγάλη μέρα είναι κοντά! tjpearson Γενικά Λογισμικό Chat 3 5 Δεκ. 2007 01:46
Λειτουργικό Σύστημα και Ram megabyte Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 8 8 Νοε 2007 16:34
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.