![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, i ja osobno smatram osamljenik računalo stručnjaka. Ja znam puno stvari. Tako sam se mnogim operativnim sustavima. Windows, Linux distribucija, Macosx itd, a ja sam uvijek bila tip tip koji želi znati kako sve funkcionira. NapišeteXML OS od nule po sebi, hmm vjerojatno malo fantazija što sam u pravu? Pa ne znam, moj život je bio kinda stavili na čekanje odmah, a ja sam zainteresiran za developin nešto novo, možda bih je potreban tim ljudi koji su već i gdje. Neki ljudi rekli graditi iz postojeće kenel poput Linuxa, ali ima toliko distros vani allready. Tako je to nešto vrijedi ulagati u nešto slobodnog vremena. Ja jednostavno ne znam. Bilo tko je dobio bilo koji savjet. Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobro možete napraviti svoj vlastiti distro Linuxa ja licemjerje sjećati se što se zove svojim
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ako ništa napraviti molimo da ga simpe i jednostavan za korištenje vozača i programa koji će raditi na njemu od prozora ![]() ja pokušao linux neki dan i ja couldent ukapirati kako doći beľičnog vozača da rade na tome i ja ne kotva Htjela bih pogledati drugačiji operativni sistem kao što su prozori, možda više prilagođavanjem bez memorije sve što koristiti? kao što je Linux lako bootup / shutdown bez kože mjenjač nema treće strane programe i tako dalje možda previše brz čizma gore ja dont no ako taj sve moguće, ali ako ništa imati bolesne kopiju OS ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i ako je vaš dovoljno dobar, i imati dovoljno vremena, siguran sam da biste mogli izvršiti sami jedan OS, nego dva pokazivača su vrlo apsolutna, kao što je samo vama kodiranje, bit će potrebno puno vremena, a to nije bug uključujući testiranje i sl. . jer čak i više osnovnih Linux distribucija će imati timove kodiranje njih, a Windows će imati na stotine, ako ne i hiljade ljudi koji se na njega conribute niz liniju. Također dobar OS rekao bih, ako je vjerojatno najteži dio softvera kod (nemam iskustva programe tako da sam mearly procjenjivanja ovisno o tome što čini različitim softvera)
| |||
| |||
| Ne mogu vam pomoći koliko god je to tehnički savjet je zabrinuta ali ja vama mogu reći jedna stvar, ako ne probajte nećete znati. Kažem idi za to. Znam jedan momak koji je živio izvan beanie weenies Kraft i Mac i sir (American stvar ako ne znate što su to lol) za tri godine, sa suprugom i jare, dok je pisao program za obradu medicinske evidencije. Bio je u dugovima do njegove prošlosti dic ......... struka, kada je završio, a zatim je napravila nekoliko milijuna dolara. Nije SAS motom "Oni koji se usudio pobijediti"? Idi za prodriješe dude i ne gledati nazad. Ako ispada da se poprsje ćete znati da vam je dao vaš najbolji. Ako se to radi (kao što smo svi misle da će se) onda možemo reći smo znali kada ste bili mali Feller upravo razmišljam o tome. Poznati američki General George Patton, rekao je: "Nikada ne dajte savjet na svoje strahove." Radije, "osuditi na torpedo's punom brzinom naprijed." ali oni znače istu stvar. Warp speed Mr. Sulu. Sretno i poslati mi slobodan kopirati kada se to učini. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Predlažem da ste zaboravili na ideju odmah. NapišeteXML OS zahtijeva zaista niska razina procesa kontrole, memory management itd. Stvarno ne nešto za nekoga tko je bez prethodnog programiranja iskustvo. OS pisanje je za teško umiru programeri sa iskustvom, pa čak i onda bi ona sama nikada nije pokušaj. Ako želite izazov, saznajte u programu Windows aplikacija, a zatim napraviti program da svatko želi. Tada možda, kad se grdno iskusni i imaju obilje znanja da se poziva na, i loj knjizi kontakti za teško umiru programere, zatim imati ići na napišeteXML OS
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U teoriji, da biste mogli program osnovni OS, ali su izgledi da se nakon godinu dana ili tako da svibanj nije puno dalje od kalkulator. Uostalom, barem boot loader mora biti napisana u zboru, plus neke tumača.
Ako sam potpuno iskren, osim nekoliko izuzetaka, osoba koja se ne bi smjelo pisati jedan OS na svoju vlastitu. Izuzetak su ugrađeni sustavi većinom. Pisanje ruter "OS" nije previše teško, ali pisanje jedan za PC je cijeli različite priče. JA dont sjećati pisanja netko nešto od nule da učini matematički graf ili nešto, vrlo specifične i prilično beskoristan kao OS. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ona će se pakao od puno vremena, puno knowlage kodiranje.
Drugo ako netko bilo napraviti novi OS. zadnje što želi je da trčanje Windows aplikacija. vam reći što. imaju pogled na linux od nule. koji bi trebali quelm Vašem cravings za stvaranje. My System: Cewy je čudo macine
|
|
| |||
| |||
| upućivanje Hackers OS! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Operacijski sustav nije pronađena! | smudge1011 | Windows Operating Systems | 4 | 9. kolovoz 2009 15:29 |
| Omiljeni operativnog sustava? | KanoakaVirus | Općenito Software Chat | 39 | 28. ožujak 2009 15:39 |
| Koji operativni sustav? | tomthedrummer1992 | Windows Operating Systems | 5 | 12. svibanj 2008 14:20 |
| Novi operacijski sustav veliki dan je blizu! | tjpearson | Općenito Software Chat | 3 | 5. prosinac 2007 01:46 |
| Operacijski sustav i Ram | megabajt | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 8. studeni 2007 16:34 |
| Thread Tools | |
| |