![]() |
|
| |||
| |||
| היי, גם אני מחשיב את עצמי על המחשב loner מומחה. אני יודע הרבה דברים. אז אני השתמשתי הרבה מערכות הפעלה. Windows, Linux Distributions, Macosx וכו 'ואני כבר תמיד היה סוג של האיש שרוצה לדעת איך הכל עובד. כתיבת מערכת הפעלה מאפס בעצמי, אממ כנראה קצת פנטזיה אני נתקל נכון? ובכן, אני לא יודע, יש לי את החיים די היה לשים בהמתנה עכשיו ואני מעוניין developin משהו חדש, אולי הייתי צריך צוות של אנשים אבל מי והיכן. יש אנשים שיש להם אמרו לבנות מ קיים kenel כמו לינוקס, אבל יש כל כך הרבה distros בחוץ allready. אז זה משהו ששווה להשקיע כ פנאי לתוך. אני פשוט לא יודע. כל אחד יש לך עצה. תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם אתה יכול לעשות בעצמך distro של לינוקס צביעות אני זוכר את מה שנקרא
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה מבצע אחד בבקשה להפוך אותו simpe וקל לשימוש נהגים & תוכניות יעבוד על זה מ-Windows ![]() ניסיתי לינוקס לפני כמה ימים ואני couldent עבודה איך לקבל אלחוטית נהג לעבוד עליה, ואז אני לא armature הייתי רוצה לראות מערכת הפעלה אחרת, אולי יותר כמו חלונות בהתאמה אישית ללא כל זיכרון להשתמש? כמו לינוקס קלה האתחול / כיבוי מחלף העור ללא שום צד שלישי תוכניות וכן הלאה אולי מהר מדי למעלה האתחול dont אם אני לא thats הכל אפשרי אבל אם אתה חולה לקבל עותק של מערכת ההפעלה שלך ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם אם מספיק טוב, ויש להם מספיק זמן, אני בטוח שאתה יכול לעשות בעצמך מערכת הפעלה, אבל שני מצביעי מאוד מוחלטת, שכן זה רק אתה סמול, זה ייקח הרבה זמן, וזה לא כולל בדיקת באגים וכו ' . כפי אפילו יותר בסיסי Linux distributions יהיה צוותי קדוד אותם, ו-Windows יהיו מאות אם לא אלפי אנשים conribute לו את הקו. גם מערכת הפעלה טובה, אם הייתי אומר כנראה הכי קשה פיסת קוד התוכנה (אין לי שום ניסיון של תוכניות, כך אני מעריך את mearly בהתאם למצב שונה התוכנה עושה)
| |||
| |||
| אני לא יכול לעזור לך עד כמה הוא מודאג טכנית ייעוץ אבל אני יכול להגיד לך דבר אחד, אם לא תנסה אתה לעולם לא יודע. אני אומר לך על זה. אני מכיר בחור שחי מחוץ beanie weenies ו Kraft מאק וגבינה (אמריקאי דבר אם אתה לא יודע מה אלה LOL) במשך שלוש שנים, עם אשתו ואת הילדה, תוך שהוא כתב תוכנית לעיבוד רפואי רשומות. הוא היה בעבר את החוב שלו dic ......... המותניים, כאשר הוא סיים ואז עשו כמה מיליון. אינו SAS המוטו "מי מעז מנצח"? לכו על שבר אחי ולא להסתכל אחורה. אם מתברר שהוא חזה אתה תדע שנתת את זה הכי טוב שלך. אם זה לא עובד (כמו כולנו חושבים שזה יהיה) אז נוכל לומר לך ידענו כשהיית קטנה feller רק לחשוב על זה. מפורסם האמריקאי הכללי, ג 'ורג' Patton אמר, "לעולם אל תיתן המועצה הפחדים שלך." אני מעדיף, "לעזאזל לטרפד את מלוא המהירות קדימה." אבל הם אומר את אותו הדבר. עיוות Speed מר Sulu. בהצלחה ושלח לי עותק חינם כאשר אתה מבין את זה נעשה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מציע לך לשכוח את הרעיון מיד. כתיבת מערכת הפעלה ברמה נמוכה מאוד מחייב תהליך הבקרה, ניהול זיכרון וכו 'באמת לא משהו בשביל מישהו שיש לו שום ניסיון קודם בתכנות. מערכת ההפעלה היא כתיבה של תוכנה למות קשה עם שנים של ניסיון, וגם אז הם לעולם לא תנסה את זה לבד. אם אתה רוצה אתגר, ללמוד יישומי התוכנה של Windows, ולאחר מכן לבצע תוכנית שכולם רוצים. אולי אחר כך, כאשר אתה הרבה מאוד מנוסים, ויש להם שפע של ידע לקרוא על, וכן שומן של הספר הקשר למות programmers קשה, אז צריך לנסות לכתוב מערכת הפעלה
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בתיאוריה, כן אתה יכול תוכנית בסיסית של מערכת ההפעלה, אבל רוב הסיכויים לאחר שנה או אז לא תוכל להשיג הרבה יותר רחוק יותר מחשבון. אחרי הכל, לפחות את האתחול צריך להיות כתוב הרכבה, בתוספת כלשהי של מתורגמן.
אם אני כנה לחלוטין, למעט כמה יוצאים מן הכלל, אדם לא צריך לכתוב מערכת הפעלה על עצמו. יוצא מן הכלל הם בעיקר עבור מערכות מוטבעות. כתיבת הנתב "מערכת ההפעלה" היא לא יותר מדי חזק, אבל כותבים אחד עבור מחשב הוא סיפור שונה לגמרי. אני זוכר שמישהו כותב משהו מהתחלה כי עשה מתמטית גרפים או משהו מאוד ספציפי או חסר תועלת, אלא של מערכת ההפעלה. המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יהיה לקחת לעזאזל של הרבה זמן, הרבה סמול knowlage.
שנית, אם מישהו היה מבצע חדש של מערכת ההפעלה. הדבר האחרון שהיא רוצה היא להפעיל יישומי Windows. אומר לך מה. יש להסתכל על לינוקס מהתחלה. כי צריך quelm את cravings עבור הבריאה. המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
| |||
| |||
| האקרים להפוך את מערכת ההפעלה! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מערכת ההפעלה לא נמצא? | smudge1011 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 9 אוגוסט 2009 15:29 |
| מועדף מערכת הפעלה? | KanoakaVirus | כללי תוכנות צ 'אט | 39 | -28 מרץ 2009 15:39 |
| איזו מערכת הפעלה? | tomthedrummer1992 | מערכות ההפעלה Windows | 5 | -12 במאי 2008 14:20 |
| מערכת ההפעלה החדשה יום גדול קרוב! | tjpearson | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 01:46 |
| מערכת ההפעלה ואת ראם | מגה | CPUs, Motherboards & RAM | 8 | 8 נובמבר 2007 16:34 |
| שרשרת כלים | |
| |