![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, gerai aš laikau save Loner kompiuterių ekspertas. Aš žinau daug daiktų. Ir aš naudojamas daugelyje operacinių sistemų. Windows, Linux distribucijos, MacOSX ir tt Man visada buvo Guy natūra, kurie nori žinoti, kaip viskas veikia. Rašymas nuo nulio OS pats, hmm turbūt iš fantazijos Turiu teisę bit? Na nežinau, mano gyvenimas buvo kinda buvo atidėtas ir dabar esu suinteresuotas developin kažką naujo, gal reikės žmonių komanda, bet kas ir kur. Kai kurie žmonės sakė pastatyti iš esamų kenel kaip Linux, tačiau yra tiek daug distros ten biuletenio. Taigi, tai kažkas verta investuoti kai laisvo laiko į. Aš tiesiog nežinau. Anyone got bet patarimų. Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pat galite sukurti savo distribucija Linux i cant prisiminti, ką jos vadinamos
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei vieną Įsitikinkite, kad simpe ir paprastas naudoti Drivers & programas, kurios veiks iš Windows ![]() Bandžiau Linux kitą dieną ir aš couldent dirbti, kaip gauti belaidžio vairuotojo darbas, ir nesu armatūra Norėčiau pamatyti kitą operacinę sistemą, kaip Windows gal daugiau Customizing be visa tai atminties naudojimas? kaip Linux lengva bootup / išjungimo odos keitiklis be jokių trečiųjų šalių programų ir tt Galbūt greitai įkrauti per I dont no thats jei visos galimos, bet jei jūs blogai turėti savo OS kopija ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na, jei tavo pakankamai geras, ir turi pakankamai laiko, aš tikiu, kad galima padaryti sau OS, bet dvitaškius labai absoliutus, nes tai tik jūsų kodavimo, tai užtruks daug laiko, ir tai ne klaida, įskaitant bandymus ir tt . kaip dar daugiau pagrindinių Linux distribucijos turi komandas kodavimo juos, ir "Windows" turės šimtus, jei ne tūkstančius žmonių, kad conribute jai nustatytos linijos. Taip pat gera OS, sakyčiau, jei tikriausiai sunkiausias gabalas programinės įrangos kodas (aš neturiu jokių programų patirtį, todėl esu mearly įvertinti priklausomai nuo įvairių programinė įranga)
| |||
| |||
| Aš negaliu jums padėti, kiek tai susiję techninius patarimus, bet aš galiu pasakyti vieną dalyką, jei jums nereikia bandyti, niekada sužinoti. I say go for it. Aš žinau vaikiną, kuris gyveno prie Beanie weenies ir Kraft Mac ir sūriu (JAV dalykas, jeigu jūs nežinote, kas tas yra lol) trejus metus, su žmona ir vaiku, o jis parašė programą perdirbti medicininius įrašus. Jis buvo skola iki praeityje jo Dic ......... juosmens, kai jis baigė, ir ten padarė keletą milijonų. Nėra SAS šūkis "Tie, kurie išdrįsta laimėti"? Peršokti įveikė dabita ir don't look back. Jei paaiškėja, kad reikia Krūtinė jūs žinote, kad davė jam savo geriausius. Jei tai pavyks (kaip ir mes visi manau jis bus), tada galime pasakyti, kad mes nežinojo jus, kai buvote mažas vyrukas tiesiog galvoti apie tai. Žymaus amerikiečių General George Patton sakė: "Niekada Taryba savo baimę." Norėčiau, "Damn torpeda's visu greičiu pirmyn." bet jie reiškia tą patį. Metmenys greitis p. Sulu. Sėkmės ir atsiųsti nemokamą kopiją, jei jums tai padaryti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Siūlyčiau pamiršti mintį iš karto. Rašymas OS reikia tikrai nedaug proceso kontrolės, valdymo atmintį ir tt tikrai nėra kažkas ką nors, kas neturi ankstesnio programavimo patirtis. OS rašymas yra už Die Hard programuotojai su ilgamete patirtimi, ir net tada jie niekada nebandykite jo atskirai. Jei norite iššūkis, išmokti programuoti programas Windows, tada padaryti programą, kad visi nori. Gal tada, kai esate nepaprastai patyręs, ir turėti žinių turtus, kad paskambinti, ir riebalų knyga kontaktai Die Hard programuotojų, tada turi vykti raštu OS
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teoriškai, taip galėtumėte programa OS, bet yra tikimybė, kad po metų ar kad jūs negalite gauti daug daugiau, nei skaičiuoklė. Galų gale, bent boot loader turi būti parašyta surinkimas, plius kai vertėjas rūšiuoti.
Jei aš esu visiškai sąžiningas, išskyrus kelias išimtis, asmuo niekada parašyti OS savo. Išimtis yra už įterptųjų sistemų daugiausia. Rašymas maršrutizatorius "OS" nėra labai sunku, tačiau rašymo vienas kompiuteris yra visai kita istorija. Aš prisiminti ką nors rašyti kažką nuo nulio, kad padarė matematiniai grafikų ar kažką labai konkretūs ir gana bevertis kaip OS. Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ji imsis daug laiko, kodavimo knowlage aikštelė pragarą.
antra, jei kas buvo, kad nauja OS. paskutinis dalykas, ji nori yra paleisti Windows programas. pasakysiu. turėti ne Linux iš pradžių atrodo. kad turėtų quelm savo potraukį kurti. Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| |||
| |||
| padaryti įsilaužėliai OS! |