![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, arī es uzskatu sevi loner dators eksperts. Es zinu daudz sīkumi. Tāpēc es esmu izmantot vairākas operētājsistēmas. Windows, Linux Distributions, MacOSX, utt un es vienmēr esmu bijusi veida puisis, kas vēlas zināt, kā viss strādā. Rakstot no nulles OS pats, hmm, iespējams, mazliet fantāzijas es esmu, kam tiesības? Nu es nezinu, mana dzīve ir kinda ir aizturēts, tiesības tagad, un es esmu ieinteresēts developin kaut ko jaunu, varbūt es būtu nepieciešama komanda, cilvēkiem, bet, kas un kur. Daži cilvēki ir teikuši veidot no esošajiem kenel kā Linux, bet tur ir tik daudz distros, kas tur allready. Tātad tas ir kaut ko vērts investēt kādu brīvā laika into. Es nezinu. Kāds dabūja kāds padoms. Pateicība. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| labi jūs varat izveidot savu distro ir linux nevaru atcerēties, ko tā sauc par
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jūs iesniegt vienu Lūdzu, ka simpe un viegli izmantot draiveri un programmas, kas darbosies no logiem ![]() Es centos linux otro dienu, un es couldent darbu, kā panākt bezvadu vadītājam strādāt, un neesmu armatūra Es vēlētos redzēt citu operētājsistēmu kā Windows varbūt vairāk pielāgošanu bez visu, atmiņas izmantošanu? tāpat kā linux viegli bootup / shutdown ādas mainītājs bez neviena trešā persona programmas un tā tālāk varbūt fast boot up pārāk i dont no ja thats visas iespējas, bet, ja jūs slims ir kopija jūsu os ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| labi, ja jūsu pietiekami labs, un ir pietiekami daudz laika, es esmu pārliecināts, ka tu varētu pats OS, bet divas norādes ir ļoti absolūta, jo tas ir tikai jums kodēšana, tas prasīs daudz laika, un tas nav arī kļūdu pārbaude utt . jo pat vairākas pamata linux sadalījums būs komandas kodēšanas viņiem, un Windows būs simtiem, ja ne tūkstošiem cilvēku, kas conribute tai paredzēto līniju. Arī labs OS es teiktu, ja iespējams, grūtākais gabals programmatūras kodam (man nav nekādas pieredzes programmu, lai es esmu mearly aprēķinu atkarībā no tā, kādi dažādi programmatūras nav)
| |||
| |||
| Es nevaru jums palīdzēt, cik vien tehniskās konsultācijas, bet es varu jums pateikt vienu lietu, ja Jūs nemēģinātu jūs nekad zināt. Es saku iet uz to. Es zinu, puisis, kurš dzīvoja pie beanie weenies un Kraft Mac un sieru (American lieta, ja jūs nezināt, kādi tie ir lol) trīs gadus, sieva un bērns, kad viņš uzrakstīja programmu apstrādei medicīnisko dokumentāciju. Viņš bija parāds pat agrāk viņa dic ......... viduklis, kad viņš pabeidza un tad veic dažus miljonus. Nav SAS moto "Tie, kuri uzdrošinās win"? Izvēlieties lauza dude un neizskatās atpakaļ. Ja tas izrādās krūtis jūs zināt, ko jūs sniedzāt to savu labāko. Ja tas izdosies (tāpat kā mēs visi domājam ka būs), tad mēs varam teikt, mēs zinājām, kad Jums bija nedaudz Feller tikai domāt par to. Slavenā amerikāņu General, George Patton teica: "Nekad nedodiet padome jūsu bažas." Es labāk, "damn torpēda pilnu apgriezienu uz priekšu." Bet tie ir tas pats. Warp ātrums Mr Sulu. Good luck un nosūtiet man bezmaksas kopiju, kad jums to izdarīt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es iesaku jums aizmirst ideja uzreiz. Writing OS prasa tiešām zems procesa kontroli, atmiņas vadība uc Vai tiešām nav kaut kāds, kas nav iepriekšējā plānošanas pieredze. OS rakstiski ir grūti programmētāji mirst ar gadu pieredzi, un pat tad viņi nekad mēģina to pašu. Ja jūs vēlaties izaicinājums, iemācīties programma Windows lietojumprogrammas, un pēc tam veiciet programma, ka ikviens vēlas. Tad varbūt, ja Jums ir ļoti pieredzējuši, un tiem zināšanu bagātību aicināt, un tauku grāmata kontaktus die grūti programmētājiem, tad ir iet pie rakstīšanas OS
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teorētiski, jā jūs varētu programma pamata OS, bet iespējams, ka pēc gada vai tā, jūs nevarat iegūt daudz vairāk, nekā kalkulators. Galu galā, vismaz boot loader ir jāraksta montāžā, kā arī sava veida interpreter.
Ja es esmu pilnīgi godīgs, izņemot dažus izņēmumus, persona nekad nedrīkst rakstīt OS uz viņa paša. Izņēmums ir par iegulto sistēmu jomā galvenokārt. Writing maršrutētāju "OS" nav pārāk grūti, bet rakstot viens dators ir pilnīgi cits stāsts. Es atceros kādu rakstu kaut ko pilnīgi no jauna, kas bija matemātiskā grafikus vai kaut ko, ļoti specifiska un diezgan bezjēdzīgi, jo OS. Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tā būs elle par daudz laika, daudz kodēšanas knowlage.
otrkārt, ja kāds būtu veikt jaunu os. pēdējais, ko tā vēlas, ir darbināt Windows programmas. pateiks, ko. ir apskatīt linux no nulles. kas būtu quelm jūsu alkas pēc radīšanai. Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| |||
| |||
| padarīt hackers OS! |