![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna, si eu consider eu un singuratic computer expert. Ştiu o mulţime de lucruri. Asa ca l-am folosit de multe sisteme de operare. Windows, Linux Distributii, Macosx etc şi am fost întotdeauna genul de om care vrea să ştiu cum totul functioneaza. Scrierea un sistem de operare de la zero de către mine, hmm, probabil, un pic de fantezie Sunt având dreptul? Pai nu stiu, viaţa mea a cam fost pus pe "hold" acum şi mă interesează în developin ceva nou, poate ca ar avea nevoie de o echipa de oameni, dar care si unde. Unii oameni au spus construi dintr-o existente kenel ca Linux, dar sunt atât de multe distros acolo allready. Deci, este ceva care investesc în valoare de câteva timp liber în. Eu doar nu stiu. Oricine-ai nici un sfat. Mulţumesc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| de bine, puteţi să faceţi propriile dvs. distro de linux i cant amintesc ceea ce sa numit
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dacă faci o face Vă rugăm să vă este simpe şi uşor de utilizat Drivere si programe care se va lucra pe ea de la ferestre ![]() Am incercat linux de altă zi şi i couldent merge cum să obţineţi un driver wireless, pentru a lucra la el şi nu am o armature Aş dori să văd un alt sistem de operare Windows ca poate mai mult personalizarea fără toate că utilizarea memoriei? ca linux usor boot / shutdown Schimbător de piele, fără nici o terţă parte de programe şi aşa mai departe Poate un fast boot prea i dont nici dacă thats toate posibil, dar dacă faci rău au o copie de os ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bine dacă dumneavoastră destul de bun, şi să aibă suficient timp, sunt sigur ca ar putea face singur un sistem de operare, dar cele două indicii sunt foarte absolută, ca nu-i decât tine de codificare, se va lua o lungă perioadă de timp, şi asta nu e bug-ul, inclusiv testarea, etc . ca chiar de mai multe distribuţii Linux bază va avea echipe de codificare ei, şi Windows va avea sute, daca nu mii de oameni care să-l jos conribute linie. De asemenea, un bun sistem de operare, dacă aş spune că, probabil, cel mai greu bucată de software-ul pentru a cod (nu am nici o experienţă de astfel de programe sunt mearly estimarea diferite în funcţie de ceea ce are de software)
| |||
| |||
| Nu te pot ajuta în măsura în care este de consultanţă tehnică în cauză este, dar eu pot să vă spun un singur lucru, dacă nu încercaţi să vă vor şti niciodată. Eu zic du-te pentru el. Stiu un tip care a trăit în afara beanie weenies şi Kraft Mac şi brânză (un american lucru, dacă nu ştiţi ce sunt cele lol), timp de trei ani, cu o soţie şi un copil, în timp ce el a scris un program de procesare de înregistrări medicale. El a fost în trecut, până datoria lui DIC ......... taliei, când şi-a terminat şi apoi a făcut câteva milioane de euro. Nu este de SAS motto-ul "Cei care au îndrăznit victorie"? Du-te omule pentru rupt si nu privi inapoi. Dacă se dovedeşte a fi un bust vei ştii că ai dat-o cel mai bun. În cazul în care lucrează afară (la fel ca şi noi toţi cred că va), atunci putem spune ce am ştiut că, atunci când au fost doar o mică maşină de tăiat lemne gandit. Un celebru american General, George Patton a spus: "N-am să vă dau Consiliului se teme." Aş prefera, "al naibii de torpila lui cu toată viteza înainte". dar ei spun acelasi lucru. Strâmbare viteza Mr. Sulu. Mult noroc şi trimiteţi-mi o copie gratis când ai făcut-o. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vă sugerez să vă uitaţi la ideea imediat. Scriere necesită un sistem de operare foarte scăzut nivel de control al procesului, memorie de management, etc Chiar nu ceva pentru cineva care nu are nici o experienţă anterioară de programare. Sistem de operare este scris pentru mor greu programatori cu ani de experienţă, şi chiar şi atunci ei n-ar încerca-o în pace. Dacă doriţi o provocare, pentru a afla programul de aplicaţii pentru Windows, apoi face un program care toată lumea vrea. Atunci poate, atunci când sunt extrem de experienţă, şi au o mulţime de cunoştinţe de a apela la, şi un conţinut de grăsimi de carte de persoane de contact pentru mor greu programatori, apoi au scris un du-te la un sistem de operare
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În teorie, ai putea da un program de bază OS, dar şansele sunt că, după un an sau, astfel încât să nu pot ajunge mult mai departe decât un calculator. După toate, cel puţin de încărcare trebuie să fie scris într-montaj, plus un fel de interpret.
Dacă eu sunt complet sincer, în afară de câteva excepţii, o persoană nu ar trebui să scrie un sistem de operare pe cont propriu. Excepţie sunt de cele mai multe sisteme embedded. Scris un router "OS" nu este prea greu, dar o scriere pentru un PC este de o întreagă altă poveste. Îmi amintesc cineva ceva scris de la zero, care a făcut grafice matematice sau ceva de genul asta, foarte specifice şi inutil, mai degrabă ca un sistem de operare. Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| acesta va lua o dracu 'de mult timp, o mulţime de codificare knowlage.
în al doilea rând, dacă cineva s-au de a face un nou sistem de operare. ultimul lucru vrea este să rulaţi aplicaţii Windows. să vă spun ce. arunca o privire la linux de la zero. care ar trebui să quelm dvs. cravings pentru crearea. Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| |||
| |||
| face o hackeri OS!! |
![]() |
|
| Marcaje |