menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Linux & Alternatívne OS

Register

Písanie operačný systém od nuly. Fantázie alebo realita?

Reply

Thread Tools
Old 5. septembra 2008, 12:14
Nový člen skupiny

Ahoj, tak som toho názoru sebe Samotár počítačových expertov. Viem, že veľa vecí. Takže som sa používa mnoho operačných systémov. Windows, Linux, MacOSX etc a som vždy ten typ človeka, ktorý chce vedieť, ako všetko funguje. Písanie OS od piky sám, hmm asi trochu fantázie Mám pravdu? No já nevím, môj život bol docela bola uvedená v poradí, a teraz ma zaujíma developin niečo nové, možno budem musieť tím ľudí, ale kto a kde. Niektorí ľudia majú povedal vybudovať zo súčasného kenel rovnako ako Linux, ale je ich toľko distros tam allready. Takže je to niečo stojí za to investovať do niektoré náhradné doby. Já prostě nevím. Každý, kto má nejakú radu. Vďaka.
Old 5. septembra 2008, 13:49
Darcu Skupina

dobre si môžete vytvoriť svoj vlastný distro Linuxu i cant pamätať, čo jeho názvom

Môj systém: UBR herný počítač

Processor (s):
q6600 G0 @ akciovej schladené ac mrazničkou
Základná doska:
GIGABYTE EP45 DS3R
Pamäť RAM:
2 GB DDR2 800
Grafické karty (s):
4870 1GB
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
160gigabajt 7200rpm ide
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Case / PSU:
Modded + maľované prípade w / 1kW ANTEC
Chladenie:
2 120 mm ventilátory 4 80mm ventilátory a hdd
Sieť / Internet:
duální gigabyte lán
Monitor (s):
24 "Acer
Operačný systém (y):
Windows XP
Old 5. septembra 2008, 15:53
Darcu Skupina

ak si jeden
prosím, aby sa Simpy a jednoduché použitie
vodičov & programy, ktoré sa na ňom budú pracovať z okna
Zkoušel jsem linux na druhý deň a já couldent práce, ako sa dostať bezdrôtový ovládač k práci na nej a já ne armatúr
Rád by som sa pozrel na iný operačný systém, ako sú okná, možno aj viac prispôsobujú všetkým, bez využitia pamäte? rád linux ľahké bootup / vypnutie kože menič nie bez programov tretích strán, a tak ďalej
možno až príliš rýchly boot
i dont ne, ak to je všetko možné, ale keď si chorí majú kópiu os

Môj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ přetaktování! Athlon64 3000 +
Základná doska:
Asus
Pamäť RAM:
1,50 koncert DDR
Grafické karty (s):
256MB PCI G-Force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1 HD
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastné veci & 650W PSU
Chladenie:
diy vzduchom chladený chladič
Sieť / Internet:
panna 50Mbps
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operačný systém (y):
Okná 7 Ultimate
Old 5. septembra 2008, 17:19
Darcu Skupina

aj keď vaša dosť dobrý a majú dostatok času, som si istý, že by mohol seba jeden OS, ale dva body sú veľmi absolútna, pretože je to len budete kódovanie, bude trvať dlho, a že to nie je chyba, vrátane testovania atď . ešte viac základných distribúcií Linuxu budú mať tímy, ich kódovanie a Windows budú mať stovky, ak nie tisícky ľudí, ktoré conribute na to linky. Tiež dobrý OS bych řekl, keď zrejme najťažšej kus softvér do kódu (nemám žiadne skúsenosti s programami, tak jsem mearly odhad závislosti na tom, aký softvér sa líšia)

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 5. septembra 2008, 21:50
Darcu Skupina

Nemôžem vám pomôcť, pokiaľ ide o technické poradenstvo sa týka ale môžem povedať jednu vec, ak si Nesnažte sa nikdy nevie. Říkám, choďte do toho. Poznám chlápka, ktorý žil mimo čepičku weenies a Kraft Mac a syrom (americká vec, ak neviete, čo to sú lol) po dobu troch rokov, pričom ženu a dieťa, zatiaľ čo napísal program pre spracovanie lekárskych záznamov. Bol v minulosti svoj dlh až dic ......... pás, keď absolvoval a potom urobili niekoľko miliónov. Nie je SAS motto "Tí, ktorí sa odváža víťazstvo"?

Prejsť na mizine vole a nie obzrieť. Ak sa ukáže, je busta budete vedieť, že si to najlepšie. Ak to funguje (ako my všetci myslia, že bude), potom môžeme povedať, vedeli ste, keď ste bol malý Drevorubač len premýšľať o tom. A slávny americký General, George Patton povedal: "Nikdy dať radu k svojmu strachu." Mám najradšej, "sakra je torpédo to plnou parou vpred." ale znamenať rovnakú vec.

Warp rýchlosť Pán Sulu.

Veľa šťastia a poslať mi voľné kópie keď ste to urobil.
Old 6. septembra 2008, 15:21
Moderátor skupiny

Odporúčam vám zabudli myšlienku ihneď.

Písanie OS vyžaduje skutočne nízku úroveň riadenia procesov, správa pamäte atď Naozaj nie niečo pre niekoho, kto nemá žiadne predchádzajúce skúsenosti programovania. OS písanie je pre zomierajú ťažko programátori s dlhoročnými skúsenosťami, a dokonca aj potom, že by nikdy pokus sám.

Ak chcete úlohu, naučiť sa program Windows aplikácie, a potom sa program, ktorý každý chce.

Možno, že keď sú veľmi skúsení a majú bohaté vedomosti na výzvu, a tlustá kniha kontakty pre die tvrdej programátori, potom má ísť na písanie OS

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 6. septembra 2008, 18:04
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal serverguy View Post
Odporúčam vám zabudli myšlienku ihneď.

Písanie OS vyžaduje skutočne nízku úroveň riadenia procesov, správa pamäte atď Naozaj nie niečo pre niekoho, kto nemá žiadne predchádzajúce skúsenosti programovania. OS písanie je pre zomierajú ťažko programátori s dlhoročnými skúsenosťami, a dokonca aj potom, že by nikdy pokus sám.

Ak chcete úlohu, naučiť sa program Windows aplikácie, a potom sa program, ktorý každý chce.

Možno, že keď sú veľmi skúsení a majú bohaté vedomosti na výzvu, a tlustá kniha kontakty pre die tvrdej programátori, potom má ísť na písanie OS
Pripomeňte mi zase koľko skúseností Bill Gates mal, keď ste DOS / Windows. Jsem zapomněl ............. alebo ako moc skúseností Mozart mal, keď na 8 rokov, začala začalo skladanie?
Old 15. októbra 2008, 13:57
MJM
Darcu Skupina

Teoreticky áno môžete program základného OS, ale šanca, že po roku alebo tak nemusíte dostať oveľa ďalej, ako je kalkulačka. Po tom všetkom, aspoň zavaděč má byť napísaný v montáže, plus nejaký tlmočník.

Ak som úplne úprimný, až na niekoľko výnimiek, osoba by nikdy napísať OS na svojom vlastnom.

Výnimku tvoria prevažne pre vstavané systémy. Písanie router "OS", nie je príliš tvrdý, ale písať jeden na PC, je úplne iná story. Spomínam si niekto písať niečo úplne od začiatku, že to matematické grafy alebo niečo veľmi zvláštneho a trochu zbytečná ako OS.

Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Základná doska:
Mobile Intel PM965 Express Čipset
Pamäť RAM:
1024 + 2048megabajt DDR2 667
Grafické karty (s):
ATI HD 2600 XT
Zvuková karta:
Toshiba Bass Rozšírená Sound System
Pevný disk (y):
200GB 5400ot./min
Optická mechanika (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satelitná A200 Series
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (s):
15,4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operačný systém (y):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 16. októbra 2008, 03:09
Darcu Skupina

bude mať nádherný veľa času, veľa kódovanie knowlage.
za druhé, či niekto bol, aby sa nové os. posledné, čo chce, je to beh Windows aplikácií.
řeknu co. sa pozrieť na linux od nuly. že by quel vaše cravings pre tvorbu.

Môj systém: Cewy sa diviť Macina

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základná doska:
ASUS p5q deluxe
Pamäť RAM:
4 harpúna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
750 harpúna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelia, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chladenie:
tuniq veža
Sieť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operačný systém (y):
winfail priehľad 64 | ubuntu / arch linux
Old 16. októbra 2008, 06:40
Darcu Skupina

podať hackermi OS!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.