![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, tak som toho názoru sebe Samotár počítačových expertov. Viem, že veľa vecí. Takže som sa používa mnoho operačných systémov. Windows, Linux, MacOSX etc a som vždy ten typ človeka, ktorý chce vedieť, ako všetko funguje. Písanie OS od piky sám, hmm asi trochu fantázie Mám pravdu? No já nevím, môj život bol docela bola uvedená v poradí, a teraz ma zaujíma developin niečo nové, možno budem musieť tím ľudí, ale kto a kde. Niektorí ľudia majú povedal vybudovať zo súčasného kenel rovnako ako Linux, ale je ich toľko distros tam allready. Takže je to niečo stojí za to investovať do niektoré náhradné doby. Já prostě nevím. Každý, kto má nejakú radu. Vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobre si môžete vytvoriť svoj vlastný distro Linuxu i cant pamätať, čo jeho názvom
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ak si jeden prosím, aby sa Simpy a jednoduché použitie vodičov & programy, ktoré sa na ňom budú pracovať z okna ![]() Zkoušel jsem linux na druhý deň a já couldent práce, ako sa dostať bezdrôtový ovládač k práci na nej a já ne armatúr Rád by som sa pozrel na iný operačný systém, ako sú okná, možno aj viac prispôsobujú všetkým, bez využitia pamäte? rád linux ľahké bootup / vypnutie kože menič nie bez programov tretích strán, a tak ďalej možno až príliš rýchly boot i dont ne, ak to je všetko možné, ale keď si chorí majú kópiu os ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aj keď vaša dosť dobrý a majú dostatok času, som si istý, že by mohol seba jeden OS, ale dva body sú veľmi absolútna, pretože je to len budete kódovanie, bude trvať dlho, a že to nie je chyba, vrátane testovania atď . ešte viac základných distribúcií Linuxu budú mať tímy, ich kódovanie a Windows budú mať stovky, ak nie tisícky ľudí, ktoré conribute na to linky. Tiež dobrý OS bych řekl, keď zrejme najťažšej kus softvér do kódu (nemám žiadne skúsenosti s programami, tak jsem mearly odhad závislosti na tom, aký softvér sa líšia)
| |||
| |||
| Nemôžem vám pomôcť, pokiaľ ide o technické poradenstvo sa týka ale môžem povedať jednu vec, ak si Nesnažte sa nikdy nevie. Říkám, choďte do toho. Poznám chlápka, ktorý žil mimo čepičku weenies a Kraft Mac a syrom (americká vec, ak neviete, čo to sú lol) po dobu troch rokov, pričom ženu a dieťa, zatiaľ čo napísal program pre spracovanie lekárskych záznamov. Bol v minulosti svoj dlh až dic ......... pás, keď absolvoval a potom urobili niekoľko miliónov. Nie je SAS motto "Tí, ktorí sa odváža víťazstvo"? Prejsť na mizine vole a nie obzrieť. Ak sa ukáže, je busta budete vedieť, že si to najlepšie. Ak to funguje (ako my všetci myslia, že bude), potom môžeme povedať, vedeli ste, keď ste bol malý Drevorubač len premýšľať o tom. A slávny americký General, George Patton povedal: "Nikdy dať radu k svojmu strachu." Mám najradšej, "sakra je torpédo to plnou parou vpred." ale znamenať rovnakú vec. Warp rýchlosť Pán Sulu. Veľa šťastia a poslať mi voľné kópie keď ste to urobil. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odporúčam vám zabudli myšlienku ihneď. Písanie OS vyžaduje skutočne nízku úroveň riadenia procesov, správa pamäte atď Naozaj nie niečo pre niekoho, kto nemá žiadne predchádzajúce skúsenosti programovania. OS písanie je pre zomierajú ťažko programátori s dlhoročnými skúsenosťami, a dokonca aj potom, že by nikdy pokus sám. Ak chcete úlohu, naučiť sa program Windows aplikácie, a potom sa program, ktorý každý chce. Možno, že keď sú veľmi skúsení a majú bohaté vedomosti na výzvu, a tlustá kniha kontakty pre die tvrdej programátori, potom má ísť na písanie OS
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teoreticky áno môžete program základného OS, ale šanca, že po roku alebo tak nemusíte dostať oveľa ďalej, ako je kalkulačka. Po tom všetkom, aspoň zavaděč má byť napísaný v montáže, plus nejaký tlmočník.
Ak som úplne úprimný, až na niekoľko výnimiek, osoba by nikdy napísať OS na svojom vlastnom. Výnimku tvoria prevažne pre vstavané systémy. Písanie router "OS", nie je príliš tvrdý, ale písať jeden na PC, je úplne iná story. Spomínam si niekto písať niečo úplne od začiatku, že to matematické grafy alebo niečo veľmi zvláštneho a trochu zbytečná ako OS. Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bude mať nádherný veľa času, veľa kódovanie knowlage.
| |||
| |||
| podať hackermi OS! |