мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Линукс ОС и алтернативна

Register

Писање оперативног система почетка. Фантастика или реалност?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. Сеп 2008, 12:14
Нови члан групе

Default Писање оперативног система почетка. Фантастика или реалност?

Поздрав, и ја лично сматрам осамљеник рачунар стручњака. Ја знам пуно ствари. Тако сам се многим оперативним системима. Уиндоус, Линукс дистрибуција, Мацоскс итд, а ја сам увек била тип тип који жели да зна како све функционише. НапишетеКСМЛ ОС од нуле по себи, хмм вероватно мало фантазија што сам у праву? Па не знам, мој живот је био кинд ставили на чекање одмах, а ја сам заинтересован за девелопин нешто ново, можда бих је потребан тим људи који су већ и где. Неки људи рекли градити из постојеће кенел попут Линукс-, али има толико дистрос вани аллреады. Тако је то нешто вреди улагати у нешто слободног времена. Ја једноставно не знам. Било ко је добио било који савет. Хвала.
Old 5. Сеп 2008, 13:49
Донаторска Група

добро можете направити свој сопствени дистро Линукс-ја лицемјерје сећати се што се зове својим

Мы Сыстем: убр гаминг рачунар

Процесор (и):
к6600 Г0 @ Стоцк хлађен ац замрзивач
Матичне плоче:
гигабајт еп45 дс3р
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 800
Графичка картица (е):
4870 1ГБ
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
160ГБ 7200рпм ИДЕ
Оптички погон (е):
ДВД-РОМ Цомби ДВД + /-РУ
Цасе / псу:
+ Моддед осликане цасе у / 1ку антец
Хлађење:
2 120мм обожаватељи 4 80мм фанове и ХДД
Нетуорк / Интернет:
дуал гигабајт лан
Монитор (е):
24 "Ацер
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП
Old 5. Сеп 2008, 15:53
Донаторска Група

ако ништа радити
молимо да га симпле и једноставан за коришћење
возача и програма који ће радити на њему од прозора
ја суђен Линукс неки дан и ја цоулдент укапирати како доћи бел̌ичног возача да раде на томе и ја не котва
Хтјела бих погледати другачији оперативни систем као што су прозори, можда више прилагођавањем без меморије све што користим? као што је Линукс лако боотуп / обустава рада без коже мењач нема треће стране програме и тако даље
можда превише брз чизма сеттле
ја донт но ако тај све могуће, али ако ништа имати болесна копију ОС

Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А

Процесор (и):
2.34ГХЗ оверцлоцк! Атхлон64 3000 +
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
1,50 свирка ДДР
Графичка картица (е):
256МБ ПЦИ Г сила
Соунд Цард:
Соунд Бластер се ХД 5.1
Тврди диск (и):
1-80гб 1-120гб западном дигитални'с
Оптички погон (е):
Пионеер-ова ДВД-РУ
Цасе / псу:
цустом цасе & 650у псу
Хлађење:
ДИЫ ваздушним хладјењем хладњак
Нетуорк / Интернет:
девица 50мбпс
Монитор (е):
Ацер 23 "(Кс233ХБ)
Оперативни систем (е):
Прозора 7 Коначан
Old 5. Сеп 2008, 17:19
Донаторска Група

и ако је ваш довољно добар, и да има довољно времена, сигуран сам да бисте могли извршити сами један ОС, него два курсора су врло апсолутна, као што је само вама кодирање, бит ће потребно пуно времена, а то није буг укључујући тестирање и сл . јер чак и више основних Линукс дистрибуција ће имати тимове кодирање њих, а Уиндоус ће имати на стотине, ако не и хиљаде људи који се на њега цонрибуте низ линију. Такође добар ОС рекао бих, ако је вероватно најтежи део софтвера код (немам искуства програме тако да сам меарлы процјењивања зависно о томе шта чини различитим софтвера)

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 5. Сеп 2008, 21:50
Донаторска Група

Не могу да вам помогну колико год је то технички савет је забринута али ја вама могу рећи једна ствар, ако не пробајте нећете знати. Кажем иди за то. Знам један момак који је живео ван беание уеениес Крафт и Мац и сир (Америцан ствар ако не знате шта су то лол) за три године, са супругом и Јаре, док је писао програм за обраду медицинске евиденције. Био је у дуговима до његове прошлости диц ......... струка, када је завршио, а затим је направила неколико милиона долара. Није САС мотом "Они који се усудио зарадити"?

Иди за продријеше дуде и не гледати назад. Ако испада да се попрсје ћете знати да вам је дао ваш најбољи. Ако се то ради (као што смо сви мисле да ће се) онда можемо рећи смо знали када сте били мали Феллер управо размишљам о томе. Познати амерички Генерал Георге Паттон, рекао је: "Никада не дајте савет на своје страхове." Радије, "осудити на торпеда'с пуном брзином напред." али они значе исту ствар.

Уарп спеед Мр Сулу.

Сретно и послати ми слободан копирате када се то учини.
Old 6. Сеп 2008, 15:21
Модератор / ица групе

Предлажем да сте заборавили на идеју одмах.

НапишетеКСМЛ ОС захтева заиста низак ниво процеса контроле, меморы манагемент итд Стварно не нешто за некога ко је без претходног програмирања искуство. ОС писање је за тешко умиру програмери са искуством, па чак и онда би она сама никада није покушај.

Ако желите изазов, сазнајте у програму Уиндоус апликација, а затим направити програм да свако жели.

Тада можда, кад се грдно искусни и имају обиље знања да се позива на, и лој књизи контакти за тешко умиру програмере, затим имати ићи на напишетеКСМЛ ОС

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 6. Сеп 2008, 18:04
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы сервергуы View Post
Предлажем да сте заборавили на идеју одмах.

НапишетеКСМЛ ОС захтева заиста низак ниво процеса контроле, меморы манагемент итд Стварно не нешто за некога ко је без претходног програмирања искуство. ОС писање је за тешко умиру програмери са искуством, па чак и онда би она сама никада није покушај.

Ако желите изазов, сазнајте у програму Уиндоус апликација, а затим направити програм да свако жели.

Тада можда, кад се грдно искусни и имају обиље знања да се позива на, и лој књизи контакти за тешко умиру програмере, затим имати ићи на напишетеКСМЛ ОС
Подсети ме опет колико искуство Билл Гатес имали када је учинио дос / уиндоус. Заборавим ............. или колико је имао искуства Мозарт кад је, у 8 година, започела је започео складања?
Old 15. октобар 2008, 13:57
Донаторска Група

У теорији, да бисте могли програм основни ОС, али су изгледи да се након годину дана или тако да мај није пуно даље од калкулатор. Уосталом, барем боот лоадер мора бити написана у збору, плус неке тумача.

Ако сам потпуно искрен, осим неколико изузетака, особа која се не би смело писати један ОС на своју сопствену.

Изузетак су уграђени системи већином. Писање рутери "ОС" није превише тешко, али писање један за ПЦ је цео различите приче. ЈА донт сећати писања неко нешто од нуле да учини математички граф или нешто, врло специфичне и прилично бескористан као ОС.

Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Т8100
Матичне плоче:
Мобиле Интел ПМ965 Експресс цхипсет
РАМ меморија:
1024 + 2048МБ ДДР2 667
Графичка картица (е):
АТИ ХД 2600 КСТ
Соунд Цард:
Тосхиба басс Енханцед Соунд Сыстем
Тврди диск (и):
200ГБ 5400РПМ
Оптички погон (е):
ДВД-Супер Мулти
Цасе / псу:
Сателлите А200 серија
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Интел 4965АГН
Монитор (е):
15/4 "1280 кс800 Тосхиба ТруБрите
Оперативни систем (е):
Уиндоуси Видик СП1 / Федора и386
Old 16. октобар 2008, 03:09
Донаторска Група

она ће се пакао од пуно времена, пуно кноулаге кодирање.
Друго ако неко било направити нови ОС. задње што жели је да трчање Уиндоуси апликација.
вам рећи што. имају поглед на Линукс од нуле. који би требало куелм вашем цравингс за стварање.

Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад к6600@3.2Гхз
Матичне плоче:
Асус п5к заварати
РАМ меморија:
4 чезе оцз 1066мхз сли
Графичка картица (е):
НВИДИА евга 8800 ултра ко
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
750 чезе СЕАГАТЕ, 32мег цацхе
Оптички погон (е):
3 Асус ДВД писцима, лигхтсцрибе
Цасе / псу:
армоурсуите-лиан ли пц-п60
Хлађење:
туник торањ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит ЛАН портови
Монитор (е):
24 "Делл 2408уфп
Оперативни систем (е):
уинфаил видик 64 | Убунту / АРЦХ Линукс
Old 16. октобар 2008, 06:40
Донаторска Група

упућивање Хацкерс ОС!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Оперативни систем није пронађена! смудге1011 Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 9. Јул 2009 15:29
Омиљени оперативног система? КаноакаВирус Уопштено Софтуаре Цхат 39 28 март 2009 15:39
Који оперативни систем? томтхедруммер1992 Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 12 мај 2008 14:20
Нови оперативни систем велики дан је близу! тјпеарсон Уопштено Софтуаре Цхат 3 5 децембар 2007 01:46
Оперативни систем и Рам мегабајта ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 8 8 новембар 2007 16:34
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц