![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав, и ја лично сматрам осамљеник рачунар стручњака. Ја знам пуно ствари. Тако сам се многим оперативним системима. Уиндоус, Линукс дистрибуција, Мацоскс итд, а ја сам увек била тип тип који жели да зна како све функционише. НапишетеКСМЛ ОС од нуле по себи, хмм вероватно мало фантазија што сам у праву? Па не знам, мој живот је био кинд ставили на чекање одмах, а ја сам заинтересован за девелопин нешто ново, можда бих је потребан тим људи који су већ и где. Неки људи рекли градити из постојеће кенел попут Линукс-, али има толико дистрос вани аллреады. Тако је то нешто вреди улагати у нешто слободног времена. Ја једноставно не знам. Било ко је добио било који савет. Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добро можете направити свој сопствени дистро Линукс-ја лицемјерје сећати се што се зове својим
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ако ништа радити молимо да га симпле и једноставан за коришћење возача и програма који ће радити на њему од прозора ![]() ја суђен Линукс неки дан и ја цоулдент укапирати како доћи бел̌ичног возача да раде на томе и ја не котва Хтјела бих погледати другачији оперативни систем као што су прозори, можда више прилагођавањем без меморије све што користим? као што је Линукс лако боотуп / обустава рада без коже мењач нема треће стране програме и тако даље можда превише брз чизма сеттле ја донт но ако тај све могуће, али ако ништа имати болесна копију ОС ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и ако је ваш довољно добар, и да има довољно времена, сигуран сам да бисте могли извршити сами један ОС, него два курсора су врло апсолутна, као што је само вама кодирање, бит ће потребно пуно времена, а то није буг укључујући тестирање и сл . јер чак и више основних Линукс дистрибуција ће имати тимове кодирање њих, а Уиндоус ће имати на стотине, ако не и хиљаде људи који се на њега цонрибуте низ линију. Такође добар ОС рекао бих, ако је вероватно најтежи део софтвера код (немам искуства програме тако да сам меарлы процјењивања зависно о томе шта чини различитим софтвера)
| |||
| |||
| Не могу да вам помогну колико год је то технички савет је забринута али ја вама могу рећи једна ствар, ако не пробајте нећете знати. Кажем иди за то. Знам један момак који је живео ван беание уеениес Крафт и Мац и сир (Америцан ствар ако не знате шта су то лол) за три године, са супругом и Јаре, док је писао програм за обраду медицинске евиденције. Био је у дуговима до његове прошлости диц ......... струка, када је завршио, а затим је направила неколико милиона долара. Није САС мотом "Они који се усудио зарадити"? Иди за продријеше дуде и не гледати назад. Ако испада да се попрсје ћете знати да вам је дао ваш најбољи. Ако се то ради (као што смо сви мисле да ће се) онда можемо рећи смо знали када сте били мали Феллер управо размишљам о томе. Познати амерички Генерал Георге Паттон, рекао је: "Никада не дајте савет на своје страхове." Радије, "осудити на торпеда'с пуном брзином напред." али они значе исту ствар. Уарп спеед Мр Сулу. Сретно и послати ми слободан копирате када се то учини. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Предлажем да сте заборавили на идеју одмах. НапишетеКСМЛ ОС захтева заиста низак ниво процеса контроле, меморы манагемент итд Стварно не нешто за некога ко је без претходног програмирања искуство. ОС писање је за тешко умиру програмери са искуством, па чак и онда би она сама никада није покушај. Ако желите изазов, сазнајте у програму Уиндоус апликација, а затим направити програм да свако жели. Тада можда, кад се грдно искусни и имају обиље знања да се позива на, и лој књизи контакти за тешко умиру програмере, затим имати ићи на напишетеКСМЛ ОС
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У теорији, да бисте могли програм основни ОС, али су изгледи да се након годину дана или тако да мај није пуно даље од калкулатор. Уосталом, барем боот лоадер мора бити написана у збору, плус неке тумача.
Ако сам потпуно искрен, осим неколико изузетака, особа која се не би смело писати један ОС на своју сопствену. Изузетак су уграђени системи већином. Писање рутери "ОС" није превише тешко, али писање један за ПЦ је цео различите приче. ЈА донт сећати писања неко нешто од нуле да учини математички граф или нешто, врло специфичне и прилично бескористан као ОС. Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| она ће се пакао од пуно времена, пуно кноулаге кодирање.
Друго ако неко било направити нови ОС. задње што жели је да трчање Уиндоуси апликација. вам рећи што. имају поглед на Линукс од нуле. који би требало куелм вашем цравингс за стварање. Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| |||
| |||
| упућивање Хацкерс ОС! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Оперативни систем није пронађена! | смудге1011 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 9. Јул 2009 15:29 |
| Омиљени оперативног система? | КаноакаВирус | Уопштено Софтуаре Цхат | 39 | 28 март 2009 15:39 |
| Који оперативни систем? | томтхедруммер1992 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 12 мај 2008 14:20 |
| Нови оперативни систем велики дан је близу! | тјпеарсон | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 5 децембар 2007 01:46 |
| Оперативни систем и Рам | мегабајта | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 8 новембар 2007 16:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |