![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, ben de kendimi yalnız yaşayan kimse bilgisayar uzmanı düşünün. Ben bir çok şey biliyorum. Ben birçok işletim sistemleri kullandım. Windows, Linux, MacOSX etc hep adamın kim nasıl çalıştığını bilmek her şeyi istediği gibi oldum. Kendim, sıfırdan bir işletim sistemi yazma muhtemelen doğru çekiyorum bir fantezi biraz hmm? Well I don't know, hayatımı çok üzerinde şimdi tutun ve Müslümandır developin Ben yeni bir şey istiyorum, belki de insanların bir takım ama gerekir kim ve nerede. Bazı insanlar, Linux gibi varolan bir kenel den inşa ancak var orada çok dağıtımlar var allready vardır. Yani bazı boş zamanlarında yatırım değeri de vardır. Ben bilmiyorum. Herkes herhangi bir tavsiye var. Teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iyi hatırlıyorum Linux i cant kendi dağıtımınız yapabilirsiniz ne onun adı
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir yaparım lütfen çok simpe ve kullanımı kolaydır sürücü ve bir bu pencerelerden çalışacak programları ![]() i gün ve i couldent işlemlerinin nasıl ve bir endüvi değil çalışmak için, kablosuz bir sürücü almak için Linux denedi Ben daha bu bellek kullanmadan özelleştirmeye pencereleri gibi farklı bir işletim sistemi görmek istiyorsunuz? Linux kolay açılışında gibi / kapatma deri değiştirici üçüncü parti programlar olmadan ve benzeri belki hızlı bir önyükleme kadar çok yok eğer şu olası ama dont eğer hasta için bütün bir kopyası var ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| olarak sadece kodlama, güzel eğer iyi yeterli ve ben sizin OS yapabilir, ancak iki işaretçiler çok mutlak vardır, eminim yeterli zamanınız varsa, bu, ve uzun bir zaman alacak bu değil hata test vb dahil . ekipleri onları kodlama olarak bile daha Temel Linux dağıtımları sahip olacak ve Windows, değilse satır binlerce kişinin bu conribute için aşağıya yüzlerce olacaktır. Ayrıca Eğer muhtemelen kod yazılım en zor parça söyleyebilirim iyi bir işletim sistemi (ben ben mearly ne farklı yazılım yapar bağlı olarak tahmin ediyorum) programları herhangi bir deneyimi yok
| |||
| |||
| Olarak teknik danışmanlık eğer Don't you ASLA bilecek deneyin ama, bir şey söyleyebilir gelince ben bu kadar size yardım edemeyiz. Bunu yapmak söylüyorlar. Sırasında da tıbbi kayıtlarına işlenmesi için bir program yazdım ben, bir karısı ve çocuğu ile birlikte, eğer ne o lol vardır) üç yıl için bilmiyorum kim takke ufaklıklar ve Kraft Mac ve peynir (Amerikan şey kapalı yaşamış bir adam biliyorum. O borç yaptığı Dic ......... son kadar oldu Bel, zaman ve bittikten sonra birkaç milyon yaptı. "Kazanmak değil SAS sloganı" Onlar mı kim cüret? Kırdı dostum ve git geriye bakmak yok. Eğer size en iyi verdim biliyorum bir büstü olunca sorun yok. Eğer dışarı çalışıyor (gibi tüm bu) o zaman biz ne zaman küçük bir adam vardı sadece düşünüyordum size biliyordum ki düşünüyorum. Bir ünlü Amerikalı General George Patton, "Hiçbir zaman sizin korkusu konseyi verin" dedi. Ben, "lanet ve öncesinde tam hız torpido tercih ederim." ama aynı şey demek. ÇÖZGÜ hızlı Bay Sulu. İyi şanslar ve bana bir kopyasını gönderin bunu yapmak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Seni hemen fikrini unutun öneririz. OS Gerçekten kim önceden programlama deneyimi biri değil, bir şey gerçekten düşük seviyeli süreç kontrolü, bellek yönetimi vs gerektirir yazma. OS yazarken deneyimlerin yıllara ve hatta sonra da yalnız bu girişimi asla sabit programcılar ölmek için. Eğer programı Windows uygulamalarını öğrenmek ve sonra herkes istediği bir program yapmak bir sorun istemiyorum. O zaman belki, siz son derece deneyimli ve bilginin bir servet üzerinde aramak zorunda ve sabit programcılar ölmek için rehber bir kitap yağ, sonra bir işletim sistemi yazma saldırmak var
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teorik olarak, evet bir temel işletim sistemi programı olabilir ama bu bir yıl ve bu nedenle çok daha fazla bir hesap makinesi daha elde edemez. Sonuçta, en azından önyükleyici at montaj yazılı olarak, ayrıca vardır tercüman bir tür.
Eğer tamamen dürüst oldum, birkaç istisna dışında, bir kişinin kendi üzerinde bir işletim sistemi asla yazmamalısınız. İstisna için çoğunlukla sistemleri yerleştirilmiştir. "Yönlendirici" OS yazma çok zor, ancak bir PC için yazmaya ise bir başka hikaye. Ben birisi matematiksel grafikler falan, çok değil, işe yaramaz bir işletim sistemi olarak özel yaptım sıfırdan bir şey yazarken hatırlıyorum. Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| o zaman, knowlage kodlama bir sürü bir cehenneme girecek.
ikincisi eğer kimse yeni bir işletim sistemi yapmak vardı. onu istediği son şey Windows uygulamalarını çalıştırmak. ne diyeceğim. sıfırdan Linux bakabilirsiniz. bu yaratma için cravings quelm gerekir. Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| |||
| |||
| korsanların OS olun! |
![]() |
|
| Bookmarks |