![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, а я вважаю себе експертом одинаком комп'ютера. Я знаю багато матеріалу. Так що я використовував багато операційні системи. Windows, Linux розподілів, MacOSX і т.д., і я завжди був хлопцем, який хоче знати, як все працює. Дати ОС з нуля себе, хм, можливо трохи фантазії в мене права? Ну, я не знаю, моє життя цікаве було призупинено прямо зараз, і я зацікавлений у developin щось нове, може бути, я б потрібна команда людей, але хто і де. Деякі люди говорять, спиратися на існуючі Kenel як Linux, але існує так багато дистрибутивів там ALLREADY. Так что-то варто інвестувати деякий вільний час в. Я просто не знаю. Кого-небудь є які-небудь рекомендації. Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви також можете зробити свій власний дистрибутив Linux від нахиляє я пам'ятаю, що називають своїх
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви зробили одну Будь ласка, зробіть це SimPE і простий у використанні Drivers & програмах, які будуть працювати на нього з вікна ![]() Я спробував Linux інший день, і я couldent виробити як можна отримати бездротової драйвер для роботи на ньому і не є арматура Я хотів би бачити в інших операційних системах, як Windows, можливо, більш налаштуванні, НЕ все, що використання пам'яті? Like Linux легкої завантаження / зміни шкіри, але не припиняти не сторонній програми і т.д. Може бути, швидке завантаження занадто Я не знаю, якщо Thats все можливе, але якщо ви жорстоке є копія вашої ОС ![]()
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добре, якщо ваш досить гарним, і мають достатньо часу, я впевнений, що ви можете зробити себе ОС, але два покажчика дуже абсолютному, так як тільки ви кодування, це займе тривалий час, і це не помилка, включаючи тестування і т.д. . як навіть більше основних дистрибутивах Linux буде групам кодування та вікна будуть мати сотні, якщо не тисячі людей, які conribute її вниз лінію. Також хороший ОС, я б сказав, якщо можливо, найважча частина програмного забезпечення для кодування (я не маю ніякого досвіду програм тому я mearly оцінки в залежності від того, що різне програмне забезпечення робить)
| |||
| |||
| Я не можу вам допомогти в міру технічної ради стурбований, але я можу сказати вам одну річ, якщо ви не намагаєтеся ви ніколи не будете знати. Я кажу зробіть це. Я знаю хлопця, який жив за Beanie Weenies і Kraft Mac та сиром (американська річ, якщо ви не знаєте, що ті є LOL) протягом трьох років, з дружиною і дитиною, коли він написав програму для обробки медичної документації. Він був у борг до останнього свого DIC ......... талії, коли він закінчив, а потім зробив кілька мільйонів людей. Чи не девіз SAS "Ті, хто наважується виграти"? Перейти на зламав чувак, і не озирайся назад. Якщо вона виявляється бюст Ви зрозумієте, що дало це найкращий вибір. Якщо вона працює (як ми всі думаємо, він буде), то ми можемо сказати, що ми знали, коли ви були трохи Феллер тільки думав про неї. Відомий американський генерал Джордж Паттон сказав: "Ніколи не давати Раді свої страхи". Я віддаю перевагу, "Чорт" Торпедо "повний вперед". але вони означають те ж саме. Warp Speed Г-н Сулу. Удачі вам і мені відправити безкоштовну копію, коли Ви отримаєте це було зроблено. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я пропоную вам забути ідею відразу. Дати ОС вимагає дуже низький рівень контролю процесів, пам'яті і т.д. управління насправді не щось для тих, хто не має досвіду програмування. Дати ОС для Die Hard програмісти з багаторічним досвідом роботи, і навіть тоді вони ніколи не буде намагатися поодинці. Якщо ви хочете, щоб завдання, навчитися програмувати додатки Windows, а потім скласти програму, що кожен хоче. Тоді, може бути, коли ви надзвичайно досвідчений, і багатство знань, до речі, і товста книга контактів для Die Hard програмісти, а потім прийти в письмовому ОС
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У теорії, так можна запрограмувати основної ОС, але є ймовірність, що через рік або близько того ви можете не отримати набагато далі, ніж на калькуляторі. Врешті-решт, по крайней мере, завантажувач повинен бути написаний на асемблері, плюс якісь перекладача.
Якщо я зовсім чесним, окрім кількох винятків, людина ніколи не слід писати ОС на свої власні. Винятком є для вбудованих систем в основному. Дати маршрутизатора "ОС" не так вже й важко, але запис на одному комп'ютері зовсім інша історія. Я пам'ятаю хтось писав щось з нуля, що зробив математичні графіки або щось, дуже конкретні і досить даремний, тому що ОС. Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це займе до біса багато часу, багато коду облицьованому гресу.
По-друге, якщо хто-небудь зробити з новою ОС. Останнє, що він хоче запускати програми Windows. тобі скажу. подивитися на Linux з нуля. , Яка повинна quelm вашої тягою для творчості. Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| |||
| |||
| Зробити хакерів ОС! |