![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeho učiněno vyzval své prozíravosti linux
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co je to hackeři OS?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslel jsem, že to bylo redhat lol
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teoreticky každý OS může být hackerskou, je to jen, že většina používat Linux, protože je nejvhodnější a nejjednodušší přizpůsobit.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslel jsem, že většina hackerů líbilo terminálové okno? Jak může být OS pomohou s hacknutí všeho, moc?
|
| |||
| |||
| jeden hackery os obsahuje: nástrojů potřebných pro suchý, jako jsou bezdrátové šifrování krakovacího apps, jeho bezpečný, nezanechává žádné stopy a bezpečné vlastní |
|
| |||
| |||
| oh, ok, je to, že právní když? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| musíte si uvědomit, že když Bill začal, podal OS, který byl miliard víc než stávající jednoduchý OS. co říct vás dotírat očekávat podat OS, které mohou soutěžit se současnou ty když nikdy tvrdá kódovací praxe před rukou. Bill byl velmi velmi jednoduchý operační systém, když byl mladý, něco mnohem snáze než OS jako XP nebo Vista.
|
| |||
| |||
| Ano, protože pokud si myslíte, že zpět, a to i pouze na Windows 3.1, je to tak jednoduché, ve srovnání s XP / Vista, a že nebylo provedeno na jeho vlastní! |
|
| |||
| |||
| Bill odešel mabye může ho pronajmout za nízkou cenu způsobit mu nic jiného dělat! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nebyl nalezen operační systém? | smudge1011 | Operační systémy Windows | 4 | 9.srpna 2009 15:29 |
| Oblíbený operační systém? | KanoakaVirus | Obecné Software Chat | 39 | 28. března 2009 15:39 |
| Který operační systém? | tomthedrummer1992 | Operační systémy Windows | 5 | 12. května 2008 14:20 |
| Nový operační systém velký den se blíží! | tjpearson | Obecné Software Chat | 3 | 5. prosince 2007 01:46 |
| Operační systém a Ram | megabyte | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 8. listopad 2007 16:34 |
| Thread Nástroje | |
| |