![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| την έχουν γίνει κάλεσε την προνοητικότητα linux
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό που το καθιστά ένα χάκερς OS;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νόμιζα ότι ήταν RedHat lol
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θεωρητικά, κάθε λειτουργικό σύστημα μπορεί να είναι ένας χάκερ της, είναι ακριβώς ότι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το Linux, γιατί είναι ο ευκολότερος και πιο για να προσαρμόσει.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νόμιζα ότι οι περισσότεροι hackers άρεσε ένα παράθυρο τερματικού; Πώς μπορεί ένας OS hacking με βοηθήσει και τόσο;
|
| |||
| |||
| ένας χάκερ os περιέχει: τα εργαλεία που απαιτούνται για την πειρατεία, όπως ασύρματη σύνδεση κρυπτογράφησης πυρόλυσης εφαρμογές, την ασφάλεια, δεν αφήνει ίχνη και να είναι ασφαλής η αυτοδιάθεση |
|
| |||
| |||
| Ω, καλά, είναι ότι η Νομική όμως; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι πίσω Bill όταν ξεκίνησε, έκανε ένα λειτουργικό σύστημα που ήταν ένα δισεκατομμύριο φορές πιο απλό από το τρέχον λειτουργικό σύστημα. τι σημαίνει να είναι επίκλισης περιμένουμε να γίνει μια OS που μπορούν να ανταγωνιστούν με τα υφιστάμενα, αν δεν είχε ποτέ σκληρό πυρήνα κωδικοποίησης εμπειρία πριν από χέρι. Bill έκανε πολύ πολύ απλό OS όταν ήταν μικρά, κάτι πολύ πιο εύκολο να γίνει από ένα λειτουργικό σύστημα όπως XP ή Vista.
|
| |||
| |||
| Yea, διότι αν νομίζετε ότι πίσω, έστω και μόνο για Windows 3.1, είναι τόσο απλή σε σύγκριση με XP / Vista, και ότι δεν έγινε με δική του! |
|
| |||
| |||
| νομοσχέδιο συνταξιούχοι mabye μπορεί να τον μισθώσει για μια χαμηλή τιμή αιτία δεν έχει τίποτα άλλο να κάνω! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Δεν βρέθηκε Λειτουργικό Σύστημα; | smudge1011 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 9 Αυγούστου του 2009 15:29 |
| Αγαπημένο Λειτουργικό Σύστημα; | KanoakaVirus | Γενικά Λογισμικό Chat | 39 | 28 Μαρ 2009 15:39 |
| Ποιο λειτουργικό σύστημα; | tomthedrummer1992 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 12η Μαΐου 2008 14:20 |
| Νέο λειτουργικό σύστημα μεγάλη μέρα είναι κοντά! | tjpearson | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 5 Δεκ. 2007 01:46 |
| Λειτουργικό Σύστημα και Ram | megabyte | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 8 Νοε 2007 16:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |