![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| az történt, hogy felhívta foresight linux
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi teszi a hackerek OS?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hittem, redhat lol
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Elméletileg minden operációs rendszer lehet egy hacker van, csak, hogy a legtöbb Linux használatát, mert ez a legfontosabb és legegyszerűbb testre.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hittem, a legtöbb hackers tetszett egy terminál ablakot? Hogyan tudja egy OS segít hackertevékenység, hogy sok?
|
| |||
| |||
| A hackerek os tartalmazza: a szükséges eszközöket, mint például a vezeték nélküli hackertevékenység titkosítás krakkolás apps, a biztonságos, nem hagy nyomot, és nem biztos, hogy magától |
|
| |||
| |||
| Ó, ok, hogy bár Jogi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| akkor, amikor rájönnek, hogy vissza Bill indult, aztán egy OS, hogy egy milliárd alkalommal egyszerűbb, mint a jelenlegi operációs rendszerével. jelenti, amit az ön vidám várják, hogy az operációs rendszer, amely a jelenlegi versenyben is, ha soha nem volt kemény magját kódolási tapasztalat előtt kezét. Bill egy nagyon egyszerű operációs rendszer, amikor még fiatal voltam, valami sokkal egyszerűbb, mint hogy egy operációs rendszer, mint a XP vagy a Vista.
|
| |||
| |||
| Igen, mert ha úgy gondolja, vissza, még csak a Windows 3.1, ez olyan egyszerű, az XP / Vista, és hogy nem történt meg a saját! |
|
| |||
| |||
| Bill nyugdíjas mabye tud bérlése vele alacsony árat mert nincs más dolgom! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Operating System Not Found? | smudge1011 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 9. augusztus 2009 15:29 |
| Kedvenc operációs rendszer? | KanoakaVirus | General Chat szoftver | 39 | 28. március 2009 15:39 |
| Melyik operációs rendszert? | tomthedrummer1992 | A Windows operációs rendszerek | 5 | 12. május 2008 14:20 |
| Az új operációs rendszer közel van a nagy nap! | tjpearson | General Chat szoftver | 3 | 5. december 2007 01:46 |
| Az operációs rendszer és a RAM | Megabyte | Processzorok, alaplapok és RAM | 8 | 8. november 2007 16:34 |
| Téma eszközök | |
| |