![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jos padaryta jos vadinamos numatymas Linux
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kuo ji įsilaužėlių OS?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maniau, kad buvo RedHat lol
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teoriškai, kas OS galima Hacker's, tai tik, kad dauguma naudoti Linux, nes tai labiausiai ir lengviausia pritaikyti.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maniau, kad dauguma įsilaužėlių patiko terminalo langą? Kaip OS Pagalba įsilaužimo visa tai kainuoja?
|
| |||
| |||
| hakeriai OS yra: priemonių, reikalingų dėl įsilaužimo, pavyzdžiui, bevieles šifravimo krekingo Apps, jos saugiai, nepalieka pėdsakų ir yra saugus jo savarankiškai |
|
| |||
| |||
| Oh, ok, kad aktai nors? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| turite suprasti, kad atgal kai Billas prasidėjo, padarė KT, kad buvo milijardus kartų daugiau nei paprasti, nei dabartinė OS. ką jis reiškia tai, you cant tikėtis, kad operacinė sistema, kuri galėtų konkuruoti su šiuo metu, jei tu niekada rimtiems kodavimo patirtis iki pusės. Billas padarė labai labai paprasta OS, kai jis buvo jaunas, nors daug lengviau nei, pvz XP arba Vista OS.
|
| |||
| |||
| Taip, nes jei jūs manote atgal, net tik Windows 3.1, tai taip paprasta, lyginant su XP / Vista ir kad tai nebuvo padaryta dėl jo paties! |
|
| |||
| |||
| Bill pensininkas mabye jis gali samdyti jam už mažą kainą sukelti jam nieko padaryti! |
![]() |
|
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Operacinė sistema nerastas? | smudge1011 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 9 rugpjūtis 2009 15:29 |
| Mėgstamiausios operacinė sistema? | KanoakaVirus | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 39 | Kovas 28, 2009 15:39 |
| Kokią operacinę sistemą? | tomthedrummer1992 | Windows "operacinės sistemos | 5 | Gegužė 12, 2008 14:20 |
| Naujoji operacinė sistema Big Day is near! | tjpearson | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 5 gruodis 2007 01:46 |
| Operacinės sistemos ir RAM | megabaitas | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | Lapkritis 8, 2007 16:34 |
| Temos įrankiai | |
| |