![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeho urobené vyzval svoje prezieravosti linux
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo je to hackeři OS?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslel som, že to bolo redhat lol
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teoreticky každý OS môže byť hackerské, je to len, že väčšina používať Linux, pretože je najvhodnejšie a najjednoduchšie prispôsobiť.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslel som, že väčšina hackerov líbilo terminálové okno? Ako môže byť OS pomôžu s hacknut všetkého, moc?
|
| |||
| |||
| jeden hackermi os obsahuje: nástrojov potrebných pre suchý, ako sú bezdrôtové šifrovanie krakovacom apps, jeho bezpečný, nezanecháva žiadne stopy a zabezpečte vlastné |
|
| |||
| |||
| oh, ok, je to, že právne keď? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| musíte si uvedomiť, že keď Bill začal, podal OS, ktorý bol miliárd viac než existujúce jednoduchý OS. co říct vás dotírat očakávať podať OS, ktoré môžu súťažiť so súčasnou ty keď nikdy tvrdá kódovaciu praxe pred rukou. Bill bol veľmi veľmi jednoduchý operačný systém, keď bol mladý, niečo oveľa ľahšie ako OS ako XP alebo Vista.
|
| |||
| |||
| Áno, pretože ak si myslíte, že späť, a to aj len na Windows 3.1, je to tak jednoduché, v porovnaní s XP / Vista, a že nebolo vykonané na jeho vlastný! |
|
| |||
| |||
| Bill odišiel maby môže ho prenajať za nízku cenu spôsobiť mu nič iného robiť! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nebol nájdený operačný systém? | smudge1011 | Operačné systémy Windows | 4 | 9.srpna 2009 15:29 |
| Obľúbený operačný systém? | KanoakaVirus | Všeobecné Software Chat | 39 | 28. marca 2009 15:39 |
| Ktorý operačný systém? | tomthedrummer1992 | Operačné systémy Windows | 5 | 12. mája 2008 14:20 |
| Nový operačný systém veľký deň sa blíži! | tjpearson | Všeobecné Software Chat | 3 | 5. decembra 2007 01:46 |
| Operačný systém a Ram | megabyte | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 8. november 2007 16:34 |
| Thread Tools | |
| |