![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| свою зроблено свою називається Foresight Linux
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що робить його хакерів ОС?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думала, що це Redhat LOL
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У теорії, будь-яка ОС може бути хакером, то це просто, що більшість використання Linux, тому що це самий простий і швидкий, щоб налаштувати.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думала Більшість хакерів сподобалося у вікні терміналу? Як можна ОС за допомогою злому все це багато?
|
| |||
| |||
| хакерів ОС містить: інструменти, необхідні для злому, таких як бездротові шифрування розтріскування Служби, її безпечною, не залишає слідів, і забезпечити його собі |
|
| |||
| |||
| Ох, добре, що хоча правові? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви повинні розуміти, що тому, коли Білл почав він зробив ОС, яка була в мільярд разів більше, ніж просте поточної операційної системи. Він мав на увазі, що це ти нахиляє плануємо зробити ОС, яка може конкурувати з поточним них, якщо ви ніколи не було жорсткого кодування основного досвіду, перш ніж руки. Білл зробив дуже простий ОС, коли він був молодий, то набагато легше, ніж такі ОС як XP або Vista.
|
| |||
| |||
| Так, тому що якщо ви пригадаєте, навіть тільки в Windows 3.1, він настільки простий, в порівнянні з XP / Vista, а це не було зроблено за його власною! |
|
| |||
| |||
| Законопроект mabye пенсію він може найняти його за низькою ціною причини він нічого робити не треба! |