![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене проблема з ділимо на 8, як зробити відповідь в Excel (A1) 35, (B1) 8, (C1) "Відповідь 1", (D1) "Відповідь 2". Я хочу відповісти: "Відповідь 1" = 4 і "Відповідь 2" = 3, тому що 35 - (8 * 4) = 3. :4-Dontkno Thank You: хвиля: |
|
| |||
| |||
| Я не розумію, що ви маєте на увазі, вибачте. Ви маєте на увазі: 35 - (8 * 4) 3 так, це все, що ви намагаєтеся розробити? Я не бачу, де 4 прийшов до нього, або те, що ви намагаєтеся досягти .. EDIT: У D1, якщо я вам такі права необхідно ввести: Код: = СУММ (A1-(B1 * 4)) (Якщо відповіді в С1 4, то ви можете змінити формулу в категорії D1 Код: = СУММ (A1-(B1 * C1)) Може, трохи більше інформації, і я можу вам допомогти
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Microsoft Excel sumPRODUCT проблеми | texannatl | Office Suites & Застосування | 0 | 21 травня 2009 23:35 |
| Шаблон веб-сайту CMS підставі | мегабайт | Веб дизайн, хостинг & SEO | 6 | 7 травня 2009 07:14 |
| Є Open Office сумісні з Microsoft Office | pinkypossum001 | Office Suites & Застосування | 2 | 21 листопада 2008 08:13 |
| Scsi контролери | thekuntash | Генеральний обладнання чат | 1 | 8 листопада 2007 11:31 |
| Open Office та Мірко м'яких служба | ken979 | Office Suites & Застосування | 2 | 12 серпня 2007 04:22 |
| Різьба Інструменти | |
| |