по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Офис Suites & Приложения

Register

Access 2003 календар контрол

Reply

Нишка Инструменти
Old 18 юни 2009 г., 17:35
Новите държави Група

Default Access 2003 календар контрол

Наскоро гледани достъп форма, която да използват календар за контрол, които бих искал да възпроизвеждат в моя вид. Конкретно, когато щракнете върху вътрешната дата областта на формуляра календар показа в която дата може да бъде да бъде избран. Датата област ще бъдат автоматично попълва с избраната дата. Тогава, когато щракнете извън полето за датата на календара автоматично изчезва.

Когато кликнете върху "Повече контрол" бутона на лентата с инструменти под формата избера календара контрол (контрол 11,0). Календарът се появи, тъй като и аз трябва да го поставите където искате до съответната дата област. След това отворете календар свойства, отидете на Контролен източник и се свързват към датата / време поле Искам да се сдружават календара с. Това работи добре и аз да въведете датата. Тук е проблемът съм се опитва да разреши. Когато в форма видите как да направя календара се появяват само когато кликнете вътре датата поле и след това изчезват, когато щракнете извън областта, след избора на дата? Аз не искам календар винаги да се показват на формуляра.

Благодаря за ничии помощ.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Проблем в контролния панел - контролен панел приучавам отворен Violaferoz Windows операционни системи 1 14 Юни 2009 05:40
FTP достъп проблем на Windows 2003 Server с ISA Server 2004 steveballmer Windows операционни системи 0 12 Юни 2009 01:02
MS Access 2003 Скрий / Направете невидими за подбор Arvind Kushwaha Офис Suites & Приложения 0 4 юни 2009 14:35
Невъзможен достъп Контролен панел / бек Up & Възстанови - Игри няма да се пуснат др mightyd Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 13 18 май 2009 г. 09:59
Контрол Инженеринг Win2000/Remote контрол Софтуер, Отивате Мрежата 597 Общи Софтуер Чат 1 28 ноември 2007 13:19
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc