Access 2003 календар контрол Наскоро гледани достъп форма, която да използват календар за контрол, които бих искал да възпроизвеждат в моя вид. Конкретно, когато щракнете върху вътрешната дата областта на формуляра календар показа в която дата може да бъде да бъде избран. Датата област ще бъдат автоматично попълва с избраната дата. Тогава, когато щракнете извън полето за датата на календара автоматично изчезва.
Когато кликнете върху "Повече контрол" бутона на лентата с инструменти под формата избера календара контрол (контрол 11,0). Календарът се появи, тъй като и аз трябва да го поставите където искате до съответната дата област. След това отворете календар свойства, отидете на Контролен източник и се свързват към датата / време поле Искам да се сдружават календара с. Това работи добре и аз да въведете датата. Тук е проблемът съм се опитва да разреши. Когато в форма видите как да направя календара се появяват само когато кликнете вътре датата поле и след това изчезват, когато щракнете извън областта, след избора на дата? Аз не искам календар винаги да се показват на формуляра.
Благодаря за ничии помощ. |