menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Access 2003 kalendáři kontroly

Reply

Thread Nástroje
Old 18. června 2009, 17:35
Nový člen skupiny

Default Access 2003 kalendáři kontroly

Nedávno jsem zobrazeno Access formě využité kalendář ovládání, že bych chtěl replikovat na mé formě. Zejména, když kliknete uvnitř pole data o podobě kalendáře bouchnutý do data, které by mohly být následně vybrán. Datum oblasti by se pak automaticky vyplňuje se vybrané datum. Pak, když kliknete mimo pole den kalendářního automaticky zmizí.

Když kliknu na 'Další kontroly' tlačítko na formuláři toolbar I zvolte kalendářního kontroly (kontrola 11,0). V kalendáři se objeví, jak by měl, a já to místo, kde chci ho vedle příslušné datum oblasti. Pak jsem otevřít kalendář nemovitostí, jděte na kontrolu Zdroj a svažte jej do data / času oblasti chci zapojit kalendář. To funguje a mohu zadat datum. Zde je otázkou jsem se snaží vyřešit. Při zobrazení v podobě, jak mohu učinit kalendáři objeví pouze, když jsem na příkaz uvnitř datum pole, a pak zmizí, když jsem klepněte mimo pole po výběru data? Nechci kalendáři vždy ukazují na formuláři.

Díky, že někdo pomoci.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Problém s ovládacím panelu - Ovládací panel zvyklý otevřít Violaferoz Operační systémy Windows 1 14. června 2009 05:40
FTP přístup k problému na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 steveballmer Operační systémy Windows 0 12 června 2009 01:02
MS Access 2003 Skrýt / Značka neviditelné výběr Arvind Kushwaha Office & Aplikace 0 4. června 2009 14:35
Cant Access Control Panel / Zálohování & Obnovit - Hry nebude fungovat atd. mightyd Virus, spyware a bezpečnost 13 18. května 2009 09:59
Řídicí techniky Win2000/Remote Ovládací software, který bude síť 597 Obecné Software Chat 1 28. listopadu 2007 13:19
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.