μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Access 2003 ημερολόγιο ελέγχου

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18η Ιουν. 2009, 17:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Access 2003 ημερολόγιο ελέγχου

Πρόσφατα εμφανίσεις της Access μορφή που χρησιμοποιούνται σε ένα ημερολογιακό έλεγχο που θα ήθελα να αναπαράγουν τη μορφή μου. Συγκεκριμένα, όταν κάνετε κλικ μέσα σε μια ημερομηνία τομέα σχετικά με τη μορφή ενός ημερολογιακού popped μέχρι την ημερομηνία κατά την οποία θα μπορούσε να είναι στη συνέχεια να επιλέξει. Η ημερομηνία τομέα τότε θα συμπληρωθούν αυτόματα με την επιλεγμένη ημερομηνία. Έπειτα, όταν κάνετε κλικ έξω από την ημερομηνία τομέα το ημερολογιακό εξαφανίζεται αυτόματα.

Όταν κάνω κλικ στο "Περισσότερα ελέγχους" κουμπί για τη μορφή της γραμμής εργαλείων που επιλέγω το ημερολογιακό ελέγχου (Control 11,0). Το ημερολόγιο, όπως φαίνεται, θα πρέπει και εγώ, τόπο όπου θέλω δίπλα στην κατάλληλη ημερομηνία τομέα. Τότε θα ανοίξει το ημερολόγιο ιδιότητες, πηγαίνετε στο Control Πηγή, και υπαγωγή της στην ημερομηνία / ώρα τομέα θα ήθελα να συμφωνήσω με το ημερολογιακό. Αυτό λειτουργεί ωραία και μπορώ να τεθεί η ημερομηνία. Εδώ είναι το θέμα είμαι προσπαθεί να επιλύσει. Όταν το έντυπο άποψη πως μπορώ να κάνω το ημερολόγιο εμφανίζεται μόνο όταν κάνω κλικ στο εσωτερικό του τομέα ημερομηνία, και στη συνέχεια εξαφανίζονται όταν κάνω κλικ εκτός του τομέα μετά την επιλογή της ημερομηνίας; Δεν θέλω το ημερολόγιο για να εμφανίζονται πάντα με τη βοήθεια του εντύπου.

Ευχαριστώ για κανέναν βοήθεια.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πρόβλημα στον πίνακα ελέγχου - Πίνακας ελέγχου συνηθίζει ανοιχτό Violaferoz Λειτουργικά συστήματα Windows 1 14 Ιουν 2009 05:40
FTP πρόσβαση πρόβλημα σχετικά με το Windows Server 2003 με ISA Server 2004 steveballmer Λειτουργικά συστήματα Windows 0 12 Ιουν 2009 01:02
MS Access 2003 Hide / Μάρκα αόρατο επιλογή Arvind Kushwaha Office Suites & Εφαρμογές 0 4η Ιουν 2009 14:35
Επίκλισης Access Control Panel / Επιστροφή Up & Restore - Αγώνες δεν θα εκτελεστεί κλπ. mightyd Virus, Spyware & Ασφάλεια 13 18 Μαΐου 2009 09:59
Control Engineering Win2000/Remote Ελέγχου Λογισμικού, Going Δικτύου 597 Γενικά Λογισμικό Chat 1 28 Νοε 2007 13:19
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.