manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Access 2003 kalendarske kontrolne

Reply

Thread Tools
Old 18. lipnja 2009, 17:35
Novi član grupe

Default Access 2003 kalendarske kontrolne

Nedavno sam pregledan pristupnu obrasca koji koriste kalendar kontrole da bih želio odgovoriti na moj obrazac. Naime, kada kliknete unutar datuma polje na obrascu kalendar popped up u kojem bi se moglo onda datum biti odabrana. Datum polju bi onda se automatski popunjava se s odabranom datumu. Zatim, kada kliknete izvan polja datuma u kalendaru automatski nestane.

Kad kliknem na "Više kontrole 'gumb na alatnoj traci i odaberite obrazac kalendar kontrola (Control 11,0). U kalendaru se prikazuje onako kako bi trebao i ja ga mjesto gdje želim ga pored odgovarajuće polje datuma. Tada sam otvorite kalendar svojstva, otiđite na Control Source, i svezati ga na datum / vrijeme terenskih želim povezati s kalendara. To utvrde prekid i mogu unijeti datum. Tu je i pitanje sam pokušava riješiti. Kad je u formi pregled Kako mogu napraviti kalendar se pojavljuju samo kada sam kliknite unutar polja datuma, a zatim nestaju kad kliknem izvan područja nakon odabira datuma? Ne želim da uvijek kalendaru prikazati na formi.

Hvala za bilo tko pomoć.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problem u Control Panel - otvorite Control panel navika Violaferoz Windows Operating Systems 1 14. lipnja 2009 05:40
FTP pristup problemu na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 steveballmer Windows Operating Systems 0 12. lipnja 2009 01:02
MS Access 2003 Hide / Make nevidljiva izbor Arvind Kushwaha Office & Applications 0 4. lipnja 2009 14:35
Cant Access Control Panel / Back Up & Restore - Igre se neće prikazivati, itd. mightyd Virus, Spyware i sigurnost 13 18. svibnja 2009 09:59
Control Engineering Win2000/Remote Control Software, Going Network 597 Općenito Software Chat 1 28. studeni 2007 13:19
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.