Access 2003 kalendarske kontrolne Nedavno sam pregledan pristupnu obrasca koji koriste kalendar kontrole da bih želio odgovoriti na moj obrazac. Naime, kada kliknete unutar datuma polje na obrascu kalendar popped up u kojem bi se moglo onda datum biti odabrana. Datum polju bi onda se automatski popunjava se s odabranom datumu. Zatim, kada kliknete izvan polja datuma u kalendaru automatski nestane.
Kad kliknem na "Više kontrole 'gumb na alatnoj traci i odaberite obrazac kalendar kontrola (Control 11,0). U kalendaru se prikazuje onako kako bi trebao i ja ga mjesto gdje želim ga pored odgovarajuće polje datuma. Tada sam otvorite kalendar svojstva, otiđite na Control Source, i svezati ga na datum / vrijeme terenskih želim povezati s kalendara. To utvrde prekid i mogu unijeti datum. Tu je i pitanje sam pokušava riješiti. Kad je u formi pregled Kako mogu napraviti kalendar se pojavljuju samo kada sam kliknite unutar polja datuma, a zatim nestaju kad kliknem izvan područja nakon odabira datuma? Ne želim da uvijek kalendaru prikazati na formi.
Hvala za bilo tko pomoć. |