Access 2003-as naptári ellenőrzés Nemrég nézett Access formában használták a naptári ellenőrzése, hogy szeretném megismételni az én formában. Pontosabban, ha rákattint a területen belül egy időpontot a formában naptári bukkant fel, amely azt az időpontot is, akkor kell kiválasztani. A dátum mező ezután automatikusan kitölteni a kiválasztott időpontban. Aztán, ha rákattint kívül Dátummező naptári automatikusan megszűnnek.
Amikor kattintson a "További vezérlők" gombra az eszköztáron válassza ki a naptár I ellenőrzés (Control 11,0). A naptár jelenik meg, ahogy kellene, és én helyen, ahol azt a következő, a megfelelő időpont a területen. Akkor nyissa meg a naptár tulajdonságait, menj a Control Source, és kötelezi, hogy a dátum / idő mező akarok társult a naptár. Ez működik, és jól tudok a dátumot. Itt a kérdés Próbálom megoldani. Ha formában céljából hogyan tudom, hogy a naptár csak mikor Kattintson a dátum mezőre, majd eltűnnek, amikor rákattintok kívüli területen kiválasztása után a dátum? Nem akarom, hogy mindig a naptár formájában jelenik meg.
Kösz, hogy valaki segítséget. |