פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > חבילות Office & Applications

Register

בקרת גישה 2003 לוח שנה

Reply

שרשרת כלים
Old 18 יוני 2009, 17:35
קבוצת חברות חדשות

Default בקרת גישה 2003 לוח שנה

לאחרונה נצפה של Access טופס כי שימוש בלוח השנה של שליטה, כי אני רוצה לשכפל את הטופס. במיוחד, כאשר לחיצה בתוך השדה תאריך יוצרים על לוח השנה של popped בו אז יכול להיות תאריך להיבחר. התאריך היה אז השדה באופן אוטומטי מלא עם התאריכים הנבחר. לאחר מכן, כאשר לחיצה מחוץ תאריך השדה נעלמת באופן אוטומטי את לוח השנה.

כאשר אני לחץ על 'עוד שולטת' כפתור על טופס בסרגל הכלים אני בוחר את לוח השנה שליטה (בקרת 11.0). לוח השנה כפי שהוא מופיע ואני צריך את זה המקום בו אני רוצה את זה לצד התאריך המתאים השדה. לאחר מכן אני פותח את לוח השנה נכסים, לך לשלוט מקור, ובכפוף אותו התאריך / שעה שדה אני רוצה לשייך את לוח השנה עם. זה עובד בסדר גמור ואני יכול להזין את התאריך. הנה הבעיה אני מנסה לפתור. אם יש צורה להציג כיצד אוכל להפוך את לוח השנה יופיעו רק כאשר אני לחץ בתוך השדה תאריך, ולאחר מכן לחץ נעלמות כאשר אני מחוץ לתחום לאחר בחירת התאריך? אני לא רוצה את לוח השנה כדי להציג תמיד על הטופס.

תודה על כל אחד של סיוע.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיה בלוח הבקרה - לוח הבקרה wont open Violaferoz מערכות ההפעלה Windows 1 14th יוני 2009 05:40
גישת ה-FTP בעיה ב-Windows Server 2003 עם ISA Server 2004 steveballmer מערכות ההפעלה Windows 0 12th יוני 2009 01:02
MS Access 2003 הסתר / הפוך בחירה בלתי נראה Arvind Kushwaha חבילות Office & Applications 0 4th יוני 2009 14:35
צביעות גישה לוח הבקרה / לגבות & שחזר - משחקים לא תפעל וכו ' mightyd וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 13 18 מאי 2009 09:59
בקרת שליטה Win2000/Remote הנדסת תוכנה, עובר ברשת 597 כללי תוכנות צ 'אט 1 -28 נובמבר 2007 13:19
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.