mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Access 2003 kalendoriniais kontrolė

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 18, 2009, 17:35
Naujas Narys

Default Access 2003 kalendoriniais kontrolė

Aš neseniai peržiūrėti Prieiga forma, naudojama kalendorius kontrolės norėčiau pakartoti mano forma. Tiksliau, kai paspaudžiate viduje dienos lauke formą kalendorius popped up, kurioje datą galima tada bus pasirinktas. Datos laukas būtų tada galima automatiškai užpildyti ir pasirinkta data. Tada, kai paspausite už lauko datos kalendorius automatiškai išnyksta.

Kai aš spauskite mygtuką "Daugiau kontrolė" formos mygtuką įrankių juostoje pasirinkti kalendorius kontrolės (Control 11,0). Kalendorinių atrodo taip, kaip turėtų, ir aš ją, kai noriu, kad jis šalia atitinkamos datos laukelyje. Tada aš atidarau kalendorius savybės, eikite į Valdymo šaltinio, ir susieti jį su datos / laiko lauką Norėčiau susieti kalendorių. Tai veikia puikiai, ir aš galiu įvesti datą. Čia yra problema Bandau išspręsti. Kai forma pasižiūrėti, kaip padaryti, kad kalendoriuje rodomi tik tada, kai aš spauskite viduje datos laukelį ir dingsta, kai aš spustelėkite už lauko po to pasirinkite datą? Nenoriu kalendorių visada rodomi formą.

Ačiū už kieno nors pagalbos.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problema Control Panel - Control Panel įprotis pradėti Violaferoz Windows "operacinės sistemos 1 Birželis 14, 2009 05:40
FTP problemą Windows Server 2003 su ISA Server 2004 steveballmer Windows "operacinės sistemos 0 Birželis 12, 2009 01:02
MS Access 2003 "Slėpti / Padaryti nematomas pasirinkimas Arvind Kushwaha Office Suites & Applications 0 4 birželis 2009 14:35
Cant Access Control Panel / Back Up & Atstatyti - Žaidimai neveiks ir tt mightyd Virus, Spyware & Security 13 Gegužė 18, 2009 09:59
Automatika Win2000/Remote kontrolės įranga, einu tinklas 597 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 Lapkritis 28, 2007 13:19
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.