Access 2003 kalendoriniais kontrolė Aš neseniai peržiūrėti Prieiga forma, naudojama kalendorius kontrolės norėčiau pakartoti mano forma. Tiksliau, kai paspaudžiate viduje dienos lauke formą kalendorius popped up, kurioje datą galima tada bus pasirinktas. Datos laukas būtų tada galima automatiškai užpildyti ir pasirinkta data. Tada, kai paspausite už lauko datos kalendorius automatiškai išnyksta.
Kai aš spauskite mygtuką "Daugiau kontrolė" formos mygtuką įrankių juostoje pasirinkti kalendorius kontrolės (Control 11,0). Kalendorinių atrodo taip, kaip turėtų, ir aš ją, kai noriu, kad jis šalia atitinkamos datos laukelyje. Tada aš atidarau kalendorius savybės, eikite į Valdymo šaltinio, ir susieti jį su datos / laiko lauką Norėčiau susieti kalendorių. Tai veikia puikiai, ir aš galiu įvesti datą. Čia yra problema Bandau išspręsti. Kai forma pasižiūrėti, kaip padaryti, kad kalendoriuje rodomi tik tada, kai aš spauskite viduje datos laukelį ir dingsta, kai aš spustelėkite už lauko po to pasirinkite datą? Nenoriu kalendorių visada rodomi formą.
Ačiū už kieno nors pagalbos. |