mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Office Suites & Aplicatii

Register

Access 2003 calendaristic de control

Reply

Thread Tools
Old 18 iunie 2009, 17:35
Noile state Group

Am vizualizat recent o forma de acces care utilizează un calendar de control pe care aş dori să reproduceţi pe formular. În mod concret, când faceţi clic în interiorul unui domeniu de pe data de forma un calendar popped până la o dată care ar putea fi apoi fi selectate. Data de domeniu ar fi, apoi, în mod automat completat cu data selectată. Apoi, când faceţi clic în afara data domeniul calendar automat dispare.

Când m-am faceţi clic pe "Mai multe controale" buton de pe bara de instrumente forma I selectaţi calendar de control (Control 11,0). Calendarul apare ca acesta ar trebui să am şi puneţi-l în cazul în care vreau să-l lângă data corespunzătoare domeniu. Apoi am deschis calendarul proprietăţi, du-te la control Sursa, şi se leagă la data / ora domeniu Vreau să asocieze cu calendaristic. Aceasta funcţionează bine şi nu pot intra în data. Aici este problema Sunt încercarea de a rezolva. Când, în formularul de vedere Cum fac calendar apărea numai atunci când fac clic în interiorul data de domeniu, si apoi dispar, atunci când fac clic în afara domeniu după selectarea data? Nu vreau de calendar pentru a arăta întotdeauna pe formular.

Vă mulţumim pentru ajutorul cuiva.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.