menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Access 2003 kalendári kontroly

Reply

Thread Tools
Old 18. júna 2009, 17:35
Nový člen skupiny

Default Access 2003 kalendári kontroly

Nedávno som zobrazené Access forme využívanej kalendár ovládanie, že bych chtěl replikovať na mojej forme. Najmä, keď kliknete vnútri poľa data o podobe kalendára bouchnutý do dátumu, ktoré by mohli byť následne vybraný. Dátum oblasti by sa potom automaticky vyplní sa vybrané dátum. Potom, keď kliknete mimo poľa deň kalendárneho automaticky zmizne.

Keď kliknem na 'Ďalšie kontroly' tlačidlo na formulári toolbar I vyberte kalendárneho kontroly (kontrola 11,0). V kalendári sa objaví, ako by mal, a já to miesto, kde chcem ho vedľa príslušnej dátum oblasti. Potom som otvoriť kalendár nehnuteľností, choďte na kontrolu Zdroj a zväzy ho do dátumu / času oblasti chcem zapojiť kalendár. To funguje a môžem zadať dátum. Tu je otázkou som sa snaží vyriešiť. Pri zobrazení v podobe, ako môžem urobiť kalendári objaví len, keď som na príkaz vnútri dátum pole, a potom zmizne, keď som kliknite mimo poľa po výbere data? Nechcem kalendári vždy ukazujú na formulári.

Vďaka, že niekto pomôcť.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problém s ovládacom paneli - Ovládací panel zvyknutý otvoriť Violaferoz Operačné systémy Windows 1 14. júna 2009 05:40
FTP prístup k problému na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 steveballmer Operačné systémy Windows 0 12 júna 2009 01:02
MS Access 2003 Skryť / Značka neviditeľné výber Arvind Kushwaha Office & Aplikácie 0 4. júna 2009 14:35
Cant Access Control Panel / Zálohovanie & Obnoviť - Hry nebude fungovať atď mightyd Virus, spyware a bezpečnosť 13 18. mája 2009 09:59
Riadiace techniky Win2000/Remote Ovládací softvér, ktorý bude sieť 597 Všeobecné Software Chat 1 28. novembra 2007 13:19
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.