мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Аццесс 2003 календарске контролне

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. јуни 2009, 17:35
Нови члан групе

Default Аццесс 2003 календарске контролне

Недавно сам прегледан приступну обрасца који користе календар контроле да бих желео да одговори на мој образац. Наиме, када кликнете унутар датума поље на обрасцу календар поппед уп у којем би се могло онда датум бити одабрана. Датум пољу би онда се аутоматски попуњава се са одабраном датуму. Затим, када кликнете изван поља датума у календару аутоматски нестане.

Кад кликнем на "Више контроле 'дугме на линији са алаткама и изаберите образац календар контрола (Цонтрол 11,0). У календару се приказује онако како би требао и ја га место где желим га поред одговарајуће поље датума. Тада сам отворите календар својства, идите на Цонтрол Соурце, и свезати га на датум / време теренских желим карика са календара. То утврде прекид и могу унети датум. Ту је и питање сам покушава решити. Кад је у форми преглед Како могу направити календар се појављују само када сам кликните унутар поља датума, а затим нестају кад кликнем изван подручја након одабира датума? Не желим да увек календару приказати на форми.

Хвала за било ко помоћ.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц