az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Office Suites & Uygulamalar

Register

Access 2003 takvim kontrolü

Reply

Konu Araçları
Old 18 Haziran 2009, 17:35
Yeni Üye Grubu

Default Access 2003 takvim kontrolü

Kısa bir takvim kontrol Benim formunda çoğaltılmaz istiyorsunuz kullanılan bir Access formu görülüyor. Özellikle, bir tarih alanı içinde bir takvim hangi tarih daha sonra seçilebilir olabilir açıldı formu tıklayarak. Tarih alanında daha sonra otomatik olarak seçilen tarih ile dolu olacak. Sonra, bir takvim otomatik olarak kaybolur tarihinden alanı dışında tıklayarak.

I (Kontrol 11,0) takvim kontrolü seçeneğini formu araç çubuğunda zaman tıklayın 'Diğer kontrolleri' düğmesini tıklayın. Olarak ve nerede isterseniz bu yerleştirmeliyim Takvim görünen bu uygun tarih alanının yanındaki. Sonra, Denetim Kaynak gidin, takvim özelliklerini açın ve tarih ile bağlamaya o / I ilişkilendirebilmemizin takvim istediğiniz zaman alan. Bu güzel eserler ve tarihi girebilirsiniz. Burada çözmeye çalışıyorum bu konu. Ne zaman formu görünümünde nasıl takvim yaparım, sonra da tarih alanı içinde zaman tıklayın SADECE görünen alanı dışında tarihinden seçtikten sonra ben tıklatın yok? Ben her zaman formda göstermek için takvim istemiyorum.

Kimsenin yardımı için teşekkür ederiz.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından