менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Доступ 2003 календарному контроль

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 червня 2009, 17:35
Нові члени групи

Default Доступ 2003 календарному контроль

Я недавно переглянутих доступу форму, яка використовувала календаря управління, які я хотів би повторити на моїй формі. Зокрема, коли курсор всередині поля дати у формі календаря вискочив, в яких дата може бути обрана. Дата області буде потім автоматично заповнюються з обраної дати. Потім, при натисненні поза полем дати календаря автоматично зникає.

Коли я натискаю на кнопку "Інші елементи" на панелі інструментів форму вибрати розклад управління (Control 11.0). Календар відображається як треба, і я це місце, де я хочу його поряд з відповідним полем дати. Тоді я відкрити календар властивостей, перейдіть в систему управління, і пов'язувати його з поля дати / часу я хочу пов'язати з календарем. Це чудово працює, і я можу ввести дату. Ось питання, який я намагаюся вирішити. Коли у формі побачити, як я можу зробити календар з'явиться тільки, коли я натискаю всередині поля дати, а потім зникають, коли я натискаю поза полем після вибору дати? Я не хочу на календарі завжди показує на формі.

Дякуємо за сторонньої допомоги.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Проблема в панель управління - Панель управління відкрита звичай Violaferoz Операційні системи Windows 1 14 червня 2009 05:40
Доступ до FTP Проблема У Windows 2003 Server з ISA Server 2004 steveballmer Операційні системи Windows 0 12 червня 2009 01:02
MS Access 2003 приховати / зробити невидимим відбір Арвінд Kushwaha Office Suites & Застосування 0 4 червня 2009 14:35
Нахиляє Access Control Panel / Back Up & Restore - Гра не буде працювати т.д. mightyd Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 13 18 травня 2009 09:59
Control Engineering Win2000/Remote управління комп'ютерами, Going Мережа 597 General Software чат 1 28 листопада 2007 13:19
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.