Доступ 2003 календарному контроль Я недавно переглянутих доступу форму, яка використовувала календаря управління, які я хотів би повторити на моїй формі. Зокрема, коли курсор всередині поля дати у формі календаря вискочив, в яких дата може бути обрана. Дата області буде потім автоматично заповнюються з обраної дати. Потім, при натисненні поза полем дати календаря автоматично зникає.
Коли я натискаю на кнопку "Інші елементи" на панелі інструментів форму вибрати розклад управління (Control 11.0). Календар відображається як треба, і я це місце, де я хочу його поряд з відповідним полем дати. Тоді я відкрити календар властивостей, перейдіть в систему управління, і пов'язувати його з поля дати / часу я хочу пов'язати з календарем. Це чудово працює, і я можу ввести дату. Ось питання, який я намагаюся вирішити. Коли у формі побачити, як я можу зробити календар з'явиться тільки, коли я натискаю всередині поля дати, а потім зникають, коли я натискаю поза полем після вибору дати? Я не хочу на календарі завжди показує на формі.
Дякуємо за сторонньої допомоги. |