![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα έγγραφο το Adobe Reader, και θέλω να γράψω σχετικά με το έγγραφο, αλλά εγγράφων Adobe Reader υπάρχει μόνο εκεί που δεν διαβάζεται μόνο ανάγνωσης / εγγραφής, ναι, με ποιον τρόπο μπορεί να γράφω για το έγγραφο. Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| IVE downlaoded τη δοκιμαστική έκδοση του Acrobat Pro, τώρα πώς πάει σχετικά με την επεξεργασία του αρχείο pdf |
|
| |||
| |||
| δεν είναι νομίζω πως ήταν λίγο ανόητο αλλά στο τέλος είχα την ευκαιρία να το κάνουμε μόνο για την εξαγωγή λέξη, αλλά το έγγραφο, όταν εξάγονται στην λέξη αποδείχθηκε χάλια που τελείωσαν τα γράμματα και οι πίνακες werent προς τη σωστή χώρους __________________ |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Word Document Αντικατάσταση Βοήθεια | JStroud | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 2 Σεπτεμβρίου, 2009 04:15 |
| Πώς να Unlock Password Protected PDF Document | sunshine2009 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 0 | 3η Αυγούστου 2009 19:17 |
| Η εφαρμογή Γραμματοσειρά Μέσω Out Μετά Δημιουργία ενός εγγράφου | rocker9455 | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 12 Ιουλ 2009 14:27 |
| Έγγραφο Μετατροπές και Open Office | AmandaT | Office Suites & Εφαρμογές | 2 | 28 Φεβ 2009 15:34 |
| Vista και το Adobe Reader 9 - τήξη! | delboy | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 3η Ιουλ 2008 06:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |