μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Adobe Reader έγγραφο - Βοήθεια

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Ιανουαρίου 2008, 06:39
Μέλος Ομάδα

Default Adobe Reader έγγραφο - Βοήθεια

Έχω ένα έγγραφο το Adobe Reader, και θέλω να γράψω σχετικά με το έγγραφο, αλλά εγγράφων Adobe Reader υπάρχει μόνο εκεί που δεν διαβάζεται μόνο ανάγνωσης / εγγραφής, ναι, με ποιον τρόπο μπορεί να γράφω για το έγγραφο. Ευχαριστώ
Old 3 Ιανουαρίου 2008, 13:50
Μέλος Ομάδα

IVE downlaoded τη δοκιμαστική έκδοση του Acrobat Pro, τώρα πώς πάει σχετικά με την επεξεργασία του αρχείο pdf
Old 3η Ιανουαρίου 2008, 15:24
Μέλος Ομάδα

δεν είναι νομίζω πως ήταν λίγο ανόητο αλλά στο τέλος είχα την ευκαιρία να το κάνουμε μόνο για την εξαγωγή λέξη, αλλά το έγγραφο, όταν εξάγονται στην λέξη αποδείχθηκε χάλια που τελείωσαν τα γράμματα και οι πίνακες werent προς τη σωστή χώρους __________________
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Word Document Αντικατάσταση Βοήθεια JStroud Office Suites & Εφαρμογές 2 2 Σεπτεμβρίου, 2009 04:15
Πώς να Unlock Password Protected PDF Document sunshine2009 Virus, Spyware & Ασφάλεια 0 3η Αυγούστου 2009 19:17
Η εφαρμογή Γραμματοσειρά Μέσω Out Μετά Δημιουργία ενός εγγράφου rocker9455 Office Suites & Εφαρμογές 2 12 Ιουλ 2009 14:27
Έγγραφο Μετατροπές και Open Office AmandaT Office Suites & Εφαρμογές 2 28 Φεβ 2009 15:34
Vista και το Adobe Reader 9 - τήξη! delboy Λειτουργικά συστήματα Windows 11 3η Ιουλ 2008 06:58
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.