manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Adobe Reader dokument - pomoć

Reply

Thread Tools
Old 3 siječnja 2008, 06:39
Member Group

Default Adobe Reader dokument - pomoć

Imam Adobe Reader dokumenta i želim pisati o dokumentu Adobe Reader dokumenata, ali postoji samo čitati samo nema brzinu čitanja / pisanja, te kako mogu pisati o samom dokumentu. Hvala
Old 3 siječnja 2008, 13:50
Member Group

Ive downlaoded probnu verziju Acrobat pro, Kako ću sada ići oko uređivanja pdf file
Old 3. siječanj 2008, 15:24
Member Group

no to je ja mislim da je bila samo glupa, ali na kraju sam bio u mogućnosti to učiniti samo na izvoz dokumenta riječ, ali kada je izvezeno ga riječ ispostavilo se da je propustila isprdak vanjska strana slova i stolove werent prostora u desnom __________________
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Word dokument Prepiši Pomoć JStroud Office & Applications 2 2. rujan 2009 04:15
Kako Otključaj Lozinka Zaštićeni PDF dokument sunshine2009 Virus, Spyware i sigurnost 0 3. kolovoz 2009 19:17
Primjena Font Putem Out nakon stvaranja dokumenta rocker9455 Office & Applications 2 12. srpnja 2009 14:27
Pretvorbe i otvoriti dokument sustava Office AmandaT Office & Applications 2 28. veljača 2009 15:34
Vista i Adobe Reader 9 - topljenje jezgra nuklearnog reaktora! delboy Windows Operating Systems 11 3. srpnja 2008 06:58
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.