![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam Adobe Reader dokumenta i želim pisati o dokumentu Adobe Reader dokumenata, ali postoji samo čitati samo nema brzinu čitanja / pisanja, te kako mogu pisati o samom dokumentu. Hvala |
|
| |||
| |||
| Ive downlaoded probnu verziju Acrobat pro, Kako ću sada ići oko uređivanja pdf file |
|
| |||
| |||
| no to je ja mislim da je bila samo glupa, ali na kraju sam bio u mogućnosti to učiniti samo na izvoz dokumenta riječ, ali kada je izvezeno ga riječ ispostavilo se da je propustila isprdak vanjska strana slova i stolove werent prostora u desnom __________________ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Word dokument Prepiši Pomoć | JStroud | Office & Applications | 2 | 2. rujan 2009 04:15 |
| Kako Otključaj Lozinka Zaštićeni PDF dokument | sunshine2009 | Virus, Spyware i sigurnost | 0 | 3. kolovoz 2009 19:17 |
| Primjena Font Putem Out nakon stvaranja dokumenta | rocker9455 | Office & Applications | 2 | 12. srpnja 2009 14:27 |
| Pretvorbe i otvoriti dokument sustava Office | AmandaT | Office & Applications | 2 | 28. veljača 2009 15:34 |
| Vista i Adobe Reader 9 - topljenje jezgra nuklearnog reaktora! | delboy | Windows Operating Systems | 11 | 3. srpnja 2008 06:58 |
| Thread Tools | |
| |