![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu programa Adobe Reader dokumentą, ir aš noriu rašyti į dokumentą, tačiau "Adobe Reader" dokumentų yra tik ten ne tik skaityti skaityti / rašyti, todėl aš galiu rašyti į dokumentą. Ačiū |
|
| |||
| |||
| IVE downlaoded bandomąją versiją Acrobat Pro, dabar kaip aš galiu eiti apie redaguoti pdf failas |
|
| |||
| |||
| ne tai manau, kad aš tiesiog kvailas, bet galų gale man pavyko padaryti tik eksportas į Word dokumentas, bet kai ji eksportavo ją žodis pasirodė šūdas jis praleido raides ir lenteles werent į dešinę erdvėse __________________ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Word dokumentas Perrašyti Pagalba | JStroud | Office Suites & Applications | 2 | 2 rugsėjis 2009 04:15 |
| Kaip atrakinti Slaptažodis Saugomos PDF dokumentas | sunshine2009 | Virus, Spyware & Security | 0 | 3 rugpjūtis 2009 19:17 |
| Taikant Šriftas Through Out Sukūrus dokumentas | rocker9455 | Office Suites & Applications | 2 | 12 liepa 2009 14:27 |
| Dokumento transformaciją ir Open Office | AmandaT | Office Suites & Applications | 2 | 28 vasaris 2009 15:34 |
| Vista "ir" Adobe Reader 9 - Meltdown! | delboy | Windows "operacinės sistemos | 11 | 3 liepa 2008 06:58 |
| Temos įrankiai | |
| |